Tenías control total sobre qué helado tomar y qué ingredientes y extras agregar, y el precio final es solo el peso. Además, el helado era muy bueno y fresco, especialmente porque se podía añadir frutas u otros ingredientes. Me encanta el diseño minimalista, el personal era muy agradable, muy buena experiencia, y me encantó esta idea. Sin duda volvería por más!
The ambience and interior design is very pleasant. Rustic without being cheesy, it suits the country you are in. My previous experiences with meatloaf have been negative, but I gave it another chance here. It was absolutely worth it! Finally I see how people can like meatloaf, al dente yet tender, very good sauce with it. Half a star deduction (which is not possible here) because the spaetzle with the meatloaf was very oily. Nevertheless, the food was very good. In retrospect, I wish I had left more of a tip, as the service was incredibly friendly and accommodating without being intrusive. I caught exactly the right rhythm between asking questions and walking past, even though my table wasn't visible from the counter. An infectiously friendly smile from the lady!
Always very tasty. Everything freshly prepared.
Small but nice - definitely make a reservation - it's worth it.
Eating like mom's - with tanto amore e passione.
Das war unser dritter Besuch in der Anglerstube. Leider lässt es immer mehr nach. Die Location und das Personal sind natürlich immer noch top, aber das Essen und das Preis-/Leistungsverhältnis lassen immer mehr nach.
Wir hatten das Anglerstubenmenü für 105,- Euro.
-Spargel vom Fred: Lecker aber nix Besonders
- Reichenauer Süßkartoffel: ok, nichts Besonderes. Wareneinsatz ca. 3 Euro
- Saltimbocca: Sehr lecker, sehr kreativ. Wo bekommt man schon nochmal Bries. Die Kombi war perfekt
- Zander: Das schwächste Glied des Menüs, der Fisch war übergart, den Lardo konnte man nicht richtig rausschmecken, hat ein bisschen geschmeckt wie das Schlemmerfilet von Iglo, Krebsschaum lecker, aber nix Besonderes
- Rhabarber als Dessert: Sehr lecker, aber Anrichteweise sehr spartanisch.
Fazit: Die Zutaten waren sehr einfach und haben höchstens 10% des Preises für das Menü ausgemacht. Auch die Zubereitung war schon mal besser. Für uns war es dieses Mal eher gewöhnlich und das Geld nicht wert.
Wir kommen erstmal nicht mehr wieder
Wir hatten Glück mit dem Wetter und konnten draußen essen.
Sehr aufmerksamer Service. Tolle Weine und Getränke.
Wir hatten verschiedene a la carte Gerichte und alle waren top.
Erstklassig! Keinerlei Unterschied zur Sterneküche jedoch viel entspannter!
Wir kommen wieder- im neuen Gebäude! Bis bald aus GD.
The starters were ok, Bruschetta had too much garlic and the bread was too soggy. Hummus a bit bland but ok. Shrimp overpriced and watery. The salad was sour and for 15€ 2 slices of haloumi and a bit of leaf lettuce with a bit of carrots on top was too expensive. In the chicken bowl the avocados were rock hard, not edible, I don't understand why they serve such unripe avocados. Chicken was good though. Drinks were good too. It smelled a lot like frying oil and the ambience looked very run down.
Super delicious food. Enough seating (inside and outside). Delivery is always quick too. Tastiest baklava! We order there again and again! Also open from lunchtime on Sundays. Friendly owners.
I was visiting this hotel for the second time! This time with my wife and our child.
We were delighted with the welcome and the general atmosphere of the hotel. Plus, the breakfast is truly amazing! We had a great time and will return!