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Nº 296 unter 356 unter Gelsenkirchen
Nº 5 von 6 Deutsches Restaurant unter Gelsenkirchen
Stellungnahmen
The best moist fish I've ever had! You can't compare it with all the dried fish snot that's otherwise around. P.S: Late in the evening, while having a nice chat with the head waiter, he revealed (a generous tip required) that the boss gets up at 3 a.m. every 1st Friday of the month to fish for the wettest fish from the Sellmannsbach. You may only work with vegan live bait! This keeps the fish moist even after weeks. Conclusion: FINALLY! Gelsenkirchen can have wet fish!
Dach Ziegel . 2023-09-30
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Please quick colleague 3 I've never waited for a restaurant like this, good food but bad staff 🤦🏻♂️
Esmero o . 2023-04-08
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Diese Zeiten sind an besonderen Tagen möglicherweise nicht ganz genau. Bitte fragen Sie immer im Restaurant nach
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1042 Stellungnahmen
Excellent meat quality, very friendly staff. Absolutely recommended.
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1085 Stellungnahmen
Very good restaurant. Delicious food and friendly service. I'd love to come back!
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1137 Stellungnahmen
Now my favorite restaurant in GE Always delicious - great staff - prices high but reasonable due to the great quality
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410 Stellungnahmen
Great food, thanks to the chef. The owners unbeatable and the prices, very reasonable. We always enjoy coming back
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1712 Stellungnahmen
Hier wird Qualität groß geschrieben. Alle paar Monate sind wir im Waldhaus zu Gast und jedes Mal übertreffen sich die Köche aufs Neue! Ich bestelle mir immer den “Gentlemans Cut”, 400gr dry-aged Steak
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