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4,9

Basierend auf 656 Bewertungen gefunden auf 3 Websites

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Nº 95 unter 3246 unter Hamburg

Nº 1 von 15 Gourmetrestaurant unter Hamburg

KUNDEN KOMMENTIEREN IHRE..schon
Ergebnis

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Without a doubt my three favorite. We were there a little over a year ago. Great night in a great venue. The elongated table is a great idea. Good wines and impressive staff. A little surreal sometimes 😀. A very fun night.

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Jaime Casado . 2025-02-04

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January 25 - still absolutely great!!! Very good menu! Personal highlight the cod!! Thank you for the perfect food and the great service! We look forward to January 26… Update Jan 2024 - it was great again! Thank you! A fantastic evening from a culinary point of view!!! By far one of the best meals! The service is in no way inferior! Top wine pairing! We'll definitely be back!!! Reserve early!

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Florian Prelog . 2025-01-25

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Mega ambience with the open kitchen. Great food, top notch service, night just fun.

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Bernhard Ostermaier . 2025-01-20

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Very good staff, very nice location,

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Thomas Weber . 2025-01-18

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Wunderbar! Essen Wein Ambiente Service. Absolut empfehlenswert…

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Thomas . 2025-01-18

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ich habe das tasting-menü probiert jedes gericht war sorgfältig zubereitet und unglaublich lecker die präsentationen waren ebenfalls sehr elegant der service war schnell und professionell das lokal war modern und stilvoll eingerichtet

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Gabriele W . 2025-01-16

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One of the best restaurants we had the pleasure of visiting. As soon as we entered, we were greeted by name and then led into the unique dining room with an integrated open kitchen. All courses were simply excellent and the wine pairing was also perfect. Exceptional service rounded off a perfect evening. Definitely worth a trip!

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Marcel Kreuter . 2025-01-16

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a fantastic experience, we will definitely visit this magical place again

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Louise . 2025-01-11

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Everything was great, gladly again 👍🏼

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Mike Wunderlich . 2025-01-10

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Top!!! Wir waren vom perfekten Service und der facettenreichen ‚Genussreise‘ durch den Abend und den sehr stimmigen Portionsgrößen sehr begeistert. Angenehme Ergänzung: Die dezente, akustisch vortrefflich angepasste Musik im Hintergrund ….einfach klasse ******

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B . v . B . . 2025-01-08

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This evening was an experience for the senses. Great compositions, flavors worked out to the point, presented by a great team. Thanks for that.

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Jörg Gehrmann . 2025-01-02

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Das Dreisternelokal von Kevin Fehling liegt im Hamburger Hafenviertel. Konzipiert als Thekenlokal – ein für mich persönlich grundsätzlich immer überzeugendes Konzept – mit einem einzigen vorgegebenen Menü. War es vor einigen Jahren noch fast unmöglich, eine Reservierung zu sichern, hat sich die Lage mittlerweile entspannt. Grund daher, eine Reise nach Hamburg anzutreten. Um das Gesamtfazit vorwegzunehmen: von allen Gerichten inklusive Amuse Bouches konnte mich kein einziges überzeugen. Hauptgrund: die Tendenz in Richtung „international angehauchte Kompositionen“ mit fehlendem Fokus auf das Produkt. Zum Teil aus meiner Sicht auch einem Lokal dieser Größenordnung nicht ausreichende Produktqualitäten wie zB der Thunfisch. Ein paar weitere Beispiele: Tiefpunkt ein Gang mit Kabeljau (per se ein schon oft – vor allem in unseren Breitengraden - nicht sehr überzeugendes Produkt) – exotisch mexikanisch angehaucht mit überwürzter Sauce und viel zu süßen Chutney. Der rare gegarte Hummer, der im Falle einer solchen Garung sehr oft eine gummiartige Konsistenz annimmt – wie auch in diesem Fall. Der schon etwas in Richtung „Plombenzieher“ gehende (gefüllte) Zylinder beim à part Teller zum Hummer – üblicherweise der Fall, wenn der aus Isomalt gefertigten Zylinder zu lange am Pass stehen und Feuchtigkeit ziehen. Zum Teil also wirklich auch handwerkliche Schwächen. Schwierig. Weitere Kleinigkeiten – die per se noch nicht problematisch sind, aber repräsentativ für das Konzept stehen, haben für mich das Gesamterlebnis deutlich nach unten gezogen: eine für einen Dreisterner unüblich kleine Weinkarte (obwohl das für mich üblicherweise kein Problem ist). Eine etwas skurril zusammengestellte Playlist mit Stilwechseln zwischen Jazz und House Music, ohne erkennbare Linie. Die medizinisch sterile Stimmung im Lokal. Überzeugend ist das alles nicht. Insgesamt von allen deutschen Dreisternern das für mich sicherlich am wenigsten überzeugende – sowohl was Konzept als auch Küche angeht. Verglichen mit anderen, höher eingeschätzten deutschen Lokalen mit dieser Bewertung wie beispielsweise Jan Hartwig oder der ES:senz liegt eine ganze Klasse zwischen The Table letzteren. War es also die Reise nach Hamburg wert? Nein. Nächstes Mal wird es in Hamburg wieder das von mir geschätzte Haerlin werden. Für mich auch definitiv der Hauptkandidat für eine mögliche Abwertung am Dreisterne-Horizont in Deutschland.

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gerre10 . 2024-12-31

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

An unusual table with view of the kitchen in this beautiful michelin star restaurant in the Hafencity Hamburg. Book well in advance as it is small and always booked out.

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Andreas Thieme . 2024-12-24

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The service was excellent and the concept of the eponymous table running across the room is extremely appealing. This means that every guest has the opportunity to sit at the chef's table and watch how the dishes are completed in the kitchen. I chose the non-alcoholic accompaniment, which consisted of various purchased juices. These were fine, but I found it disappointing that, unlike many top three-star restaurants, there were no home-made fermented juices or kombucha specifically tailored to the dishes. As for the food, it was consistently good, but I missed that certain something. Unfortunately, there was no course that really stuck in your memory or was surprising. Many of the dishes included either a hollandaise or a chutney — always with different flavors, of course, but it was very reminiscent of a modular principle. In addition, two courses served directly one behind the other were visually very similar, which reinforced this impression. This criticism may be high level, but overall it was a successful menu.

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Lars Hojak . 2024-12-19

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Wir waren zum ersten Mal in einem Dreisternerestaurant aus Anlass unserer Silberhochzeit, zu diesem Anlass ist The Table genau richtig. Leider war der Eigentuemer Herr Fehling nicht anwesend, aber das Personal hat ihn wuerdig vertreten. Das Ambiente ist sehr kuehl, wir moegen das, ist aber nicht fuer jeden, die Qualitaet der Speisen war hervorragend, aber das darf man auch verlangen, Insgesamt ein denkwuerdiger Abend fuer uns

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Martin S . 2024-12-15

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

It doesn't get any better. From the welcome to the service to the food: simply perfect. I wasn't disappointed on my third visit either. A perfect evening with wonderful works of art (both in terms of taste and appearance) on the plates. All in all, another successful evening.

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Guido Breide . 2024-12-11

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No words needed if you see the food… simplicity

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R Z (Runghino) . 2024-12-07

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It was with a certain degree of skepticism that I embarked on the daring menu “The Gate to the World” – a composition that ranges from Shakshuka to unstuffed goose liver, neither of which are necessarily at home in my preferred world of taste. But with a few exceptions (the somewhat undercooked quail course - there could have been a little more roasting here - and a kimchi as a barely noteworthy side dish), the menu was consistently impressive. Particularly noteworthy are the surprisingly nuanced aromas of the “Indian Summer” and the intense flavor density of the bluefin tuna. The quality of the other products was in no way inferior to these - proof of the uncompromising dedication of the kitchen. Special praise also goes to the service team, especially the gentlemen sommeliers, who made the evening a real experience. Mr. Eitel shone in his role with a passion that is second to none. When he tasted a red wine, he was so enthusiastic that he poured me a sip without asking - a generous gesture that I unfortunately couldn't enjoy in a fuller glass due to my role as driver. The younger sommelier was also convincing across the board. His descriptions of the wines were so seductively precise that I found it difficult not to faint. I would like to thank the entire team for a thoroughly successful evening and a performance that will be remembered.

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Alija D . 2024-12-02

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Everything top 10 stars. Not to be outdone, gladly again. Ambience, food, chefs, service...the best restaurant!

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ME E . 2024-12-01

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Not only an incredibly delicious and diverse menu but also perfect service that is relaxed and approachable at the same time. The ambience is 100% harmonious. The open kitchen means you can be entertained just by watching the staff...an unparalleled recommendation.

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Lukas “Lancealot” Löhers . 2024-11-16

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Es war ein rundum tolles Erlebnis. Wir waren nur ein wenig enttäuscht das Herr Fehling nicht da war an dem Tag. Aber auch deine Mitarbeiter haben den Abend unvergesslich gemacht.

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Dirk . 2024-11-06

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Wir waren bereits mehrmals bei Kevin Fehling in Hamburger The Table zu Gast. Es war jedes Mal ein absolutes Erlebnis! Ich denke, das Menü bedarf keiner weiteren Erklärung, die 3 Sterne geben ausreichend Auskunft. Hervorzuheben ist allerdings das Konzept, dass sämtliche Gäste an einem Tisch platznehmen. Trotz dessen muss allerdings gesagt werden, dass die Privatsphäre dennoch gewahrt wird. Dies unterscheidet den Besuch im The Table deutlich von anderen 3 Sternern.

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Altbier . 2024-10-21

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Speaking from the perspective of someone who has dined at multiple 3 Michelin star restaurants, we both felt that The Table fell short in several areas. The service, in particular, was disappointing. We were initially served the wrong champagne, and the correct one only arrived 15-20 minutes later. Additionally, the restaurant did not accommodate dietary restrictions in an inclusive manner. When we provided feedback about wanting to be informed of any substitutions, the chef seemed less than receptive. For example, our beef was replaced with fish, but we would have preferred a less rare meat option. While the food itself was still excellent, for a special occasion like a birthday, I would choose a restaurant where they make you feel truly celebrated. For a meal costing over 300€ per person, it’s surprising that there wasn't even a simple gesture like a "happy birthday" acknowledgment.

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IqahFred Olsen . 2024-09-26

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Bravo absolutely top Mr Fehling. Anything other than giving this 5 stars would be disrespectful. Having been here several times now, I can now make a judgment. The food is excellent and the entire atmosphere is very calm. Every move is perfect and the staff moves very carefully and calmly in the room, which is why, in addition to the insulation elements that are often installed, a very calm and stress-free environment is created. The food is served at a single long table and, as expected, each course comes with a corresponding explanation of the course. Even if the dishes are top, they are further enhanced by the selected wines (I say intentionally not accompanied) - there is no other way to put it. Here everyone should really choose the appropriate wine accompaniment, as they are so well matched to the courses that it is a real pleasure to taste them. The only drawback I noticed was that one or two seats at the table might be a bit tight. Since I've been there three times now, I'll have to wait a while until all the dishes have been changed. Of course, everyone has to decide for themselves whether the visit is worth €600-700 per person (which is on a normal level for a restaurant of this class), at least it was that way for me. I'm already looking forward to the next encounter.

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JO . 2024-09-23

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Unglaubliches Erlebnis, außergewöhnliches Essen, gemütliche Atmosphäre und tadelloser Service. Unvergesslich.

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Monica . 2024-09-17

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

If we could give 10 stars, we would do it from the bottom of our hearts! Everything was perfect and the team deserves special mention!! Absolutely recommended, we would love to come back!

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Stephan Gebing . 2024-09-07

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Man sitzt locker beisammen und kommt schnell ins Gespräch mit weiteren Gästen. Dadurch kommt eine richtig gesellige Stimmung auf.

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John . 2024-09-05

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Precioso pero increíble menú con excelentes vinos. Una de las mejores comidas de mi vida, con una atención maravillosa no solo a los sabores sino también a las texturas. Sentí que valía cada centavo para los amantes de la comida.

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Yardena . 2024-09-04

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We had the pleasure of dining at The Table Kevin Fehling and loved the entire experience. The ambience is simply great - stylish, elegant and inviting. The menu is very fine. The desserts are particularly exceptional and really impressed me. I would recommend this restaurant to anyone looking for an exceptional dining experience.

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Dennis Kerber . 2024-09-01

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Such a beautiful dinner, highly recommend! 💗

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Lauren Barsa . 2024-09-01

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An unforgettable evening! It's impressive to be able to watch the team at work. Unreserved recommendation!

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Aiko Hamer . 2024-08-11

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Simply put, nothing more is possible!!

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Stefan Weber . 2024-08-05

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Die Qualitati und Präsentipn der Speisen ist super. Auch Geschmck des Menus ist unglaublich… aber der Service ist sehr junior, im koch team ist keonnchef koch zu erkennen… ich war unglaublich enttäuscht wie extrem juniore Teams uf die Gäste losgelassen werden… ist das deei Sterne Niveau?Krass …. was man da für Preise aufrufen kann. Kein Küchenchef, Service mega junior und unsicher… wir lieben essen, das hat uns mega enttäuscht Gerne beantuich Fragen Barbara müller

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babbel67 . 2024-07-28

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

An experience in a class of its own. Here you can experience art and creativity, paired with perfect service. The employees are relaxed and talkative, but at the same time professional and reserved, depending on what is required. My wife's pregnancy was very well taken into account and we had the pleasure of trying out a juice accompaniment in addition to the wine accompaniment. I can only recommend it, we were definitely pleasantly surprised by this alcohol-free accompaniment. All in all, a really perfect evening. Many thanks to the whole team.

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Donie . 2024-07-24

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The best Michelin restaurant I have visited.

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yshya de la peña . 2024-07-20

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Wurden sehr unfreundlich als Vegetarier & Veganer abgewiesen - Das Fehling's ist nicht zeitgemäß. Es ist absolut inakzeptabel, dass ein Spitzenkoch wie Kevin Fehling vegetarische und vegane Gerichte so vehement ablehnt und behauptet, pflanzliche Alternativen könnten in einem Drei-Sterne-Gericht nicht die gewünschte Tiefe erreichen und dass nur durch den Einsatz von Fisch, Fleisch und Schalentieren die notwendige Geschmacksintensität erzielt werden kann. Angeblich können so auch pflanzliche Brühen nicht die Tiefe und den Geschmack von Fleischbrühen erreichen. Damit werden die unglaubliche Vielfalt und Komplexität, die pflanzliche Zutaten bieten, vollkommen ignoriert. Viele Spitzenköche weltweit haben längst bewiesen, dass vegetarische und vegane Küche auf höchstem Niveau funktionieren kann. Mit den richtigen Techniken und Zutaten können auch Gemüsebrühen unglaublich reich und geschmackvoll sein. Zutaten wie getrocknete Pilze, Algen, fermentierte Produkte und eine Vielzahl von Gewürzen können eine Tiefe erzeugen, die mit tierischen Brühen konkurrieren kann. Es gibt unzählige Beispiele für herausragende Gerichte, die vollständig ohne tierische Produkte zubereitet werden. Lasst uns einen Moment innehalten und die Ironie hervorheben: Während pflanzliche Gerichte hervorragend ohne jeglichen Einsatz von tierischen Produkten auskommen, könnte ein Fleischgericht ohne pflanzliche Zutaten nie die gleiche Vielfalt und Tiefe erreichen. Stellen Sie sich ein Steak ohne Kräuter, Gewürze, Gemüsebeilagen oder gar eine klassische Marinade vor. Es wäre eine fade, unvollständige Mahlzeit. Fleischgerichte sind auf pflanzliche Zutaten angewiesen, um ihren vollen Geschmack zu entfalten, während pflanzliche Gerichte aus sich heraus brillieren können. Diese Erkenntnis sollte jedem Spitzenkoch eine Lektion in Demut sein und den Weg für eine neue Ära der Haute Cuisine ebnen, in der pflanzliche Zutaten die Hauptrolle spielen. Ein Spitzenkoch sollte verstanden haben, dass die Qualität und Komplexität eines Gerichts nicht von Fleisch oder Fisch abhängen, sondern von der Kreativität und dem Können des Kochs.

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Shakotekei . 2024-07-18

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Were very rudely rejected as vegetarians and vegans - Fehling's is not up to date. It is absolutely unacceptable that a supposed top chef like Kevin Fehling so vehemently rejects vegetarian and vegan dishes and claims that plant-based alternatives cannot achieve the desired depth in a 3-star dish and that only the use of fish, meat and shellfish can the necessary flavor intensity can be achieved. Apparently even vegetable broths cannot achieve the depth and flavor of meat broths. This completely ignores the incredible variety and complexity that plant-based ingredients offer. Many top chefs around the world have long since proven that vegetarian and vegan cuisine can work at the highest level. With the right techniques and ingredients, vegetable broths can also be incredibly rich and flavorful. Ingredients like dried mushrooms, seaweed, fermented products, and a variety of spices can create depth that rivals animal-based broths. There are countless examples of outstanding dishes prepared entirely without animal products. Let's pause for a moment and highlight the irony: While plant-based dishes work great without any animal products, a meat dish without plant-based ingredients could never achieve the same variety and depth. Imagine a steak without herbs, spices, vegetable side dishes or even a classic marinade. It would be a bland, incomplete meal. Meat dishes rely on plant-based ingredients to develop their full flavor, while plant-based dishes can shine on their own. This realization should be a lesson in humility for every top chef and pave the way for a new era of haute cuisine in which plant-based ingredients play the leading role. A top chef should understand that the quality and complexity of a dish does not depend on meat or fish, but on the creativity and skill of the chef.

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S. S. . 2024-07-18

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Ein beeindruckendes Erlebnis, das uns unvergesslich bleiben wird. Es lässt sich heute noch erahnen, welcher Mut und welche innere Überzeugung vom eigenen Können erforderlich waren, dieses Gesamtkonzept umzusetzen. Es ist einzigartig, jedenfalls haben wir einen derartigen Abend noch nie erleben dürfen. Es war eine wunderbare Reise, auf die wir mitgenommen wurden. Herzlichen Dank an Kevin Fehling und das gesamte Team für einen in jeder Hinsicht perfekten Abend!

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. 2024-07-17

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Unfortunately, the food did not meet my expectations from a 3-star restaurant. The only plate I liked was the foie gras plate. The serving staff were very good. The restaurant was serving in a completely open kitchen in a very small area. While the plates were being prepared, everyone had their hair uncovered and to go to the WC, we had to pass by the table where the plates were being prepared, so our hair could fall on the plates. And one of the serving staff was either sick or allergic and was constantly sniffling. Isn't there a spare? The menu price is written on the restaurant's website. You can find the price on the site. However, it also stated on the website that we offer coffee and water. We were charged 20€ for water. I didn't mean anything there. But it's a shame.

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burcu örs . 2024-07-14

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We had a wonderful evening at The Table. The service is excellent and we have never eaten so well. There is probably no menu combination with more variety of tastes and you get dishes that you wouldn't otherwise order even if they existed. The wine accompaniment also left nothing to be desired and no expense was spared if you wanted a sip more. Unfortunately there was a tendon in my duck breast, which I also reported to the service. Unfortunately, as a new dish could not be prepared for me, I was told that I would receive compensation. In the end I wasn't charged for 2 aperitifs and 2 digestifs (since there were only 2 of us so any additional costs outside of the menu and wine pairing). For this reason I still give it 5 stars. This can happen with meat, anyone who has ever cooked knows this.

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Jan F. . 2024-07-08

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Beeindruckende, kreative Küche. Geschmacklich und optisch auf allerhöchstem Niveau. Mehr geht nicht.

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Gudrun . 2024-06-25

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Wow I love this restaurant the serve the best meals here and safety also and I will advise everyone to Lodge with them and also eat in the restaurant the are the best ❤️

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Emila Hazel . 2024-06-23

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Great tasting food and excellent service by the staff. Would definitely recommend and go again.

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Jhanzaib . 2024-06-23

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Awesome place, food and staff. 🙌

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PN MG . 2024-06-23

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Place is amazing and service was excellent

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iPro Hop . 2024-06-22

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Excellent restaurant and the food is spot on

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79benjam . 2024-06-21

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Der Abend war absolut toll. Die Kombination aus Speisen (sowie deren Darbietung), Getränken und dem Service war ein Highlight.

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. 2024-06-21

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Excellent service and delicious food and good staff

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malahiya sillahsillah . 2024-06-21

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Was nice experience, 👌🏻 good atmosphere ,friendly staff and delicious foods..

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RAJENDRAN Kunjipillai . 2024-06-21

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During my visit to Germany for the Euro 2024, I had the pleasure of dining at The Table, and it was an absolutely fantastic experience. From the moment I walked in, I was greeted with warm hospitality and an inviting atmosphere. The food was simply lovely. Each dish was a delightful blend of flavors and presented beautifully. I started with the Appetizer, which was fresh and flavorful. For my main course, I chose the Managers Recommendation (Chicken Dish) a true culinary masterpiece that was cooked to perfection. The portion sizes were generous, and every bite was a testament to the chef's skill and creativity. What truly stood out to me was the value for money. Despite the high quality and exquisite presentation, the prices were very reasonable. It’s not often that you find such a perfect balance between exceptional food and affordability. In addition to the food, the ambiance was perfect for enjoying a relaxing meal after a day of excitement at the Euro 2024. The staff were attentive and friendly, enhancing the overall experience with their excellent service. Overall, my dining experience at [Restaurant Name] was fantastic, and I would highly recommend it to anyone visiting Germany. It’s a gem that offers both culinary delight and great value, making it a must-visit Restaurant!

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Dil Singh . 2024-06-21

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Three stars? Why is that? Presumably because the Michelin Guide's award guidelines do not provide for four stars. The modern and chic ambience and, above all, the seating position in the front row - no matter where you sit at the table - are sensational. The menu is a wonderful compilation of excellent products and ideas. Thanks to the charming, friendly and always present team at The Table. We had a wonderful evening with you.

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Thomas . 2024-06-12

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Unvergesslich und unvergleichlich! Es war ein toller Abend mit tollen Weinen und leckerem Essen. Der Service wie erwartet gut!

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Verena . 2024-06-07

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Dining at The Table was an exceptional experience, surpassing all my expectations. The ambiance effortlessly blended elegance and comfort, setting the perfect stage for an unforgettable meal. Every dish was a masterpiece. The appetizers offered a perfect harmony of flavors, while the main course was a testament to the chef’s skill and creativity. Service was impeccable, with attentive and knowledgeable staff ensuring every detail was perfect. In short, The Table delivers an unparalleled dining experience. It was the best meal I’ve ever had, and I can’t wait to return.

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C. S. . 2024-06-03

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Simply unbelievably good. Every single dish and the accompanying wine tour were simply outstanding. A very special evening. The dishes, as well as the incredible, friendly and attentive service, were beyond any doubt. The 3 stars are more than deserved

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Micha H. . 2024-05-29

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Why so few points? High maintenance at three stars - the ambience, really good. Service Well arranged, but without passion. The last few times the food was really worth every star. Now I have the feeling as if I was able to experience system catering for Michelin stars 🤷🏻 unfortunately the kitchen was not able to spontaneously fulfill special requests. This is a pity.

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Marc Wolf . 2024-05-22

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Bei unserer Reservierungen über die Plattform wurde die Anforderung „vegan“ nicht übermittelt. Das Restaurant war nicht in der Lage im geringsten auf „ohne tierische Produkte“ einzugehen. Stattdessen wurden die Gänge des festen Menüs mit militärischer Präzision produziert und stumpf serviert. Für jemanden mit einer potenziell tödlichen Meeresfrüchteintoleranz kein Vergnügen ständig andere Fischgerichte vorgesetzt zu bekommen. Aus anderen Restaurants dieser Kategorie bin ich einen gastfreundlicher Stil gewohnt. Unangenehm:,Währen der Zubereitung von Ente roch das ganze Restaurant nach anbratendem Fett. Befremdlich; währen der Dessertphase wurde das Entenfleisch für den nächsten Tag in die Küche gebracht. Das Tablett wurde ungespült in die Ablage geräumt. Auch wenn das Fleisch eingeschweißt war ist beim Umgang mit Geflügel auf extreme Hygiene zu achten. Also gut, dass ich nichts gegessen hatte. Highligh: Hervorragendes Weinangebot und Sommeliers von Weltklasde

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John Stevenson . 2024-05-22

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Eines der schönsten und beeindruckendsten Erlebnisse.

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. 2024-05-16

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

An absolutely successful evening. Top food. I've never eaten so well. Top ambience. A service in a class of its own! Thank you!

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Steuerberater Stefan Siegmann . 2024-05-15

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es war besonders gut! wunderschönes Ambiente Vielen Dank

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. 2024-04-24

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

"Kulinarische Reise durch die Welt" nennt Kevin Fehling sein Menü. Wir haben diese Reise genossen. Das Ambiente des Restaurants ist außergewöhnlich: die Anordnung der Plätze ist einem Thekencharakter gleich, sodass alle Gäste den Blick auf die Zubereitung der einzelnen Gänge genießen konnten. Das achtgängige Menü ist ein Gaumengenuss. Der Service präsentierte jeden Gang mit entsprechender Erklärung. Wir waren uns am Ende der fast dreistündigen Reise einig, dass jeder Gang ein besonderes Geschmackserlebnis war.

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xlrvlb . 2024-04-20

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Wunderschöne, sinnliche und emotionale Erfahrung. Die geschmackliche und ästhetische Perfektion der Kompositionen ist beeindruckend, das Service-Personal sehr aufmerksam und sympathisch. Die Erfahrung der Vorbereitung der Speisen in der offenen Küche ist bereichernd und inspirierend.

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. 2024-04-17

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Very creative, very attentive. Highly recommended for people who are not afraid to eat everything. Even if you don't like something, let the waiter know and he will make sure it isn't served. PS: nothing at all for the small wallet, what a shame! Thank you We enjoyed it very much

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OG “The Local Checker” . 2024-04-11

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A lovely, inspiring evening with food from a star chef. It was super tasty. We enjoyed the wine trip to the fullest.

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Joanna B. . 2024-03-27

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The Table Kevin Fehling is a restaurant that impresses in every aspect. The food is perfectly prepared, offering a taste experience at the highest level. The service is outstanding, adding to the evening's memorability. The staff is attentive, ensuring guests' needs are met. The restaurant's modern decor creates a pleasant atmosphere conducive to lingering. Despite its upscale offerings, the price-to-value ratio is more than justified. The quality of the experience far exceeds the cost. Overall, The Table Kevin Fehling is an absolute highlight for food enthusiasts and connoisseurs alike, an experience not to be missed.

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Jann M . 2024-03-23

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We found a great restaurant in Hamburg too: The Table Kevin Fehling in the old harbour district. Superb tastes, professional and friendly service (not stiff at all as in many fine dining restaurants), very well balanced menu (not too much food and not too little either), cool but yet cosy ambiance and last but not least an astonishingly beautiful presentation of the dishes

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Swedishfoodie . 2024-03-20

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

A perfect evening, thank you for that!

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Lucas Quickels . 2024-03-14

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“Just wow” is what my friend and I thought a few times that evening. Every single dish and the accompanying wine tour were simply outstanding. Kevin Fehling & his team made this evening something very special for us and the dishes and the service were beyond any doubt. What was impressive, for example, was how you manage to concentrate the complexity and essence of an entire dish (Tom Kha Gai) in ice cream form. In no other restaurant has the chef managed to ensure that we had nothing to complain about in the entire menu and that we left the restaurant simply thrilled at the end. Thank you very much, that was really great! Even after the second visit there isn't much to add :D

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Marcel . 2024-03-02

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It was quite a magical night at The Table! The interior is impressive, the perfectly stocked kitchen and the opportunity to get an insight into the preparation are exciting. The acoustics are also worth mentioning as there is no echo in the room and the room appears quiet and there is little noise in the space. The service is more than commensurate with a three-star store, but still casual and relaxed. I can only warmly recommend treating yourself to an evening here!

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TiDa DaDa . 2024-02-28

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This experience cannot be described in words. It was simply brilliant. The service, the ambience, the menu, everything was perfect.

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Martin Schmitt . 2024-02-25

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Es war ein einzigartiger Traum. Alles hat von A bis Z gestimmt. Das Essen eine Gaumenexplosion dazu die passenden Weine. Das Personal sehr kompetent und ebenso freundlich. Es geht nicht besser! Kompliment

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Karin P . 2024-02-25

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Great cooking, perfect even when Kevin Fehling isn't there like yesterday. Very, very experienced, super friendly sommelier David Eitel - the dinner was a pleasure! Fair price-performance ratio. Good conversations with the people sitting next to you at the table. Relaxed, casual crowd.

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S G . 2024-02-22

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Der Mount Everest der Gastronomie - das kulinarische Pendant zum 911 Turbo - nicht weniger und nicht mehr.

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. 2024-02-20

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This was one of the best dining experience we’ve ever had.

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BGJQ . 2024-02-20

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Das Essen, sowie der Service waren erstklassig. Durchweg gelungener Abend, besonders die professionelle, aber entspannte Atmosphäre haben uns alle überzeugt!

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FlorianD . 2024-02-08

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A perfect evening at The Table Kevin Fehling. The food is a real pleasure, both in terms of taste and for the eyes. The service is simply perfect and pleasantly calm. You can simply let yourself be pampered with all your senses from the moment you enter the restaurant until you say goodbye and then go home feeling inspired. A real experience!

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S. Wirtz . 2024-02-02

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In addition to delicious food, you can expect great architecture, great service and interesting background music. However, I couldn't notice any difference to 2-star restaurants. And a main course with beef fillet...well...I would have expected a little more "entertainment". Of course the whole thing still tasted good. The Occhio spots above the seats are a bit annoying. You will be illuminated quite heavily throughout the evening. Since these are usually dimmable, less would be more here.

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Co FC . 2024-01-13

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- Culinary fireworks for the taste buds - The motto at The Table is to be taken on a culinary journey by Kevin Fehling and his team. And what a great trip. From the first minute you notice the perfect, yet hostile and approachable service from the staff. This is how I imagine a 3-star experience. The dishes don't disappoint either - creativity, craftsmanship, presentation and taste: consistently excellent. From the Taco Mexico to unstuffed goose liver (Signature Dish #1) and the quail crépinette (Signature Dish #2) to the magnificent dessert Tom Kha Gai, it was a culinary fireworks display throughout. Bravo! My highlights were: 1) how well pineapple and goose liver work together, 2) perfect beef Rossini and 3) the best dessert of my life. No question: I would go there again at any time.

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Sebastian . 2024-01-06

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The restaurant "The Table" in Hamburg is known for its outstanding culinary experience and innovative cuisine. With modern and elegant furnishings, it offers guests an appealing ambience. The menu is characterized by creative dishes, often using local ingredients while incorporating international influences. The outstanding presentation of the food reflects the care and attention of the kitchen team. The selection of wines and drinks complements the exquisite flavors of the dishes. "The Table" is not just a place to eat, but a culinary journey that appeals to the senses and can exceed gastronomic expectations.

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Hans K. . 2024-01-03

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What an institution... Creative cooking on a level that is unreached here in Hamburg with some amazing flavors on the plate. We had a really great time here. But comparing it to other high end 3star restaurants I might say there is some room to improve. For instance it is quite common to get a little something - an amuse-bouche for the start or end that is served besides the menu you choose. Unfortunately not here. You will just get what you ordered. Which is ok, but I am spoiled from other places. So I am complaining on a high level here. Most of the dishes were great but we also had some that weren’t so memorable.

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Fifo . 2023-11-14

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Ein Erlebnis der Extrsklasse. Schön durfte ich das erleben. Man sieht.... Kochen ist Kunst

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Monja Schönholzer . 2023-10-26

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Wenn ich nur ein Wort sagen dürfte, wäre es "präzise". ;) Hier kann man sehen, was man mit handwerklicher Perfektion in einer Küche alles machen kann. Man könnte fast meinen, dass alle Beteiligten auch Herzchirurgen hätten werden können, weil es das gefühlt braucht, um solche Teller anzurichten. Über den Geschmack und den Service brauch man gar keine weiteren Worte verlieren, absolute Weltklasse. Das architektonische Konzept ist ziemlich spektakulär, es macht Spaß mit anderen Gästen "zusammen" zu sitzen, und dem Schauspiel zuzuschauen. Das Tom Kha Gai Dessert hat sich mir übrigens als das ausnahmslos leckerste Dessert in meinen Kopf gebrannt, welches ich je gegessen habe. Allein dafür hat sich die Reise gelohnt. Großes Danke an alle Beteiligten für diesen wunderschönen Abend!

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Pascal Schalk . 2023-10-17

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Innovatives Ambiente, Herr Fehling ein Gastgeber, der die Gäste persönlich begrüßt und dann ein herausragendes Menu mit wirklich sehr gästeorientierten Köchen, die auch die Gänge präsentieren- der Sommelier rundet das tolle Erlebnis mit seinen Kenntnissen und Empfehlungen ab. Ein rundum toller Abend! Vielen Dank an das gesamte Team und Kevin Fehling!

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akoumu1 . 2023-10-14

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Die Erwartungen waren riesig und wurden nicht enttäuscht. Speisen und Service auf absolutem Spitzenniveau. Persönliche Begrüßung durch Kevin Fehling an der Tür, kompetenter Sommelier und liebenswerter Service. Wir fühlten uns hervorragend bewirtet und umsorgt. Heimliches Highlight: das Tom kha gai Dessert!! Besser geht’s kaum.

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Catrin P . 2023-10-07

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Toller Abend, Tolles Essen, netter und aufmerksamer Service!

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Bon Scott . 2023-09-20

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Sympathischer Service, einzigartiges Ambiente und großartiges Essen. Ein perfekter Mix.

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. 2023-09-14

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Wir waren durch und durch zufrieden und der nächste Termin ist auch schon gebucht Danke Danke

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farnaz mashagh . 2023-09-09

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Ein unvergessliches Erlebnis. Das Restaurant ist jede Reise wert. Das Menü ein absoluter Traum. Gerne besuchen wir das“ The Table Kevin Fehling“ erneut. Danke an das gesamte Team

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Marc Mehner . 2023-09-09

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Ein Traum, das Essen der Service, die Einrichtung. Ich durfte zweimal im the table zu Gast sein und kann es jedem nur empfehlen. Die Gerichte sind grandios und Omid aber auch alle anderen haben uns einen super Abend bereitet. Vielen Dank an das ganze the table Team und viel Erfolg weiterhin.

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F.K. . 2023-09-09

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Sehr gelungenes Menu. Ein ganz großes Lob an das komplette Team. Gerne wieder!

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Henrik Riedel . 2023-09-09

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You can't ask for more. Was beyond our expectations.

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S. B. G. S. . 2023-09-09

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Mit Sicherheit das bester Restaurant in dem ich je war. Absolute Spitzenklasse

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Sebastian Gerber . 2023-09-06

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Well deserving the 3 Michelin stars it has, the Table served food that was a delight with every mouthful.

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Sharene Pillemer . 2023-08-27

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Wir waren im letzten Jahr bei Kevin. Noch nie hat ein Koch mich so überrascht. Aussergewöhnlich! Unglaublich gut. Mehr geht nicht. Danke!

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Steve B. . 2023-08-21

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Habe gerade festgestellt, das meine Rezension gar nicht veröffentlicht wurde, sondern nur die Fotos. Deshalb noch einmal mit Text. Wir waren zu viert und angefangen beim freundlichen Empfang bis zum Ende des wunderschönen Abends war alles einfach klasse. Alle Sinne werden gefordert und die einzelnen Gänge sind kleine Geschmacksexplosionen und dazu wunderbar angerichtet bis hin zum Porzellan. Auch an dem Tisch haben wir uns wohlgefühlt und sind auch mit den Tischnachbarn nett ins Gespräch gekommen. Der Service ist grosse klasse und jeder Mitarbeiter freundlich und zugewandt. Toll und ganz sicher kommen wir wieder. Die Fotos stimmen nicht in der Reihenfolge und es sind auch nicht alle Gerichte des wunderbaren Menüs.

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Reni Lo . 2023-08-13

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Tolles Essen, entspanntes Ambiente und besonders aufmerksamer Service. Buildingconceptsolution

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Andreas Maria Schwaiger . 2023-08-13

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Unbeschreiblich!!! Vom persönlichen Empfang vor dem Eingang durch Herrn Fehling selber, bis zur persönlichen Verabschiedung durch die Mitarbeiter, alles in allem ein überragender Abend!!! Die Location mit den Betonwänden super trendy und geschmackvoll wie in einem New Yorker Loft, das Essen was vor unseren Augen durch die offene Küche zubereitet wurde, die Erklärung der verschiedenen Gänge durch das perfekt ausgebildetet Personal sowie die Weinbegleitung durch den äußerst kompetenten Sommelier, es hätte nicht besser sein können. Ein eindrucksvoller Abend der den hohen Preis und die lange Reservierungszeit im Vorfeld vergessen lässt und rechtfertigt. Ein Dank an Herrn Fehling der mein Geburtstagsgeschenk unvergessen macht. So etwas erlebt man nicht alle Tage. Meine Frau und ich haben uns sehr sehr wohl gefühlt! Mit freundlichen Grüßen Darc und Alexandra Pläschke

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Darc Pläschke . 2023-08-08

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Diese Küche ist ein Feuerwerk des Geschmacks und der Ästhetik. Jedes Gericht kann man sich zuerst lange anschauen um dann zu ergründen, worum es sich jeweils handelt. Viele Kombinationen konnte man sich zuvor gar nicht zusammen denken und dennoch fügen sie sich dann sehr köstlich zusammen. Wenn man Sterneküche essen mag, dann hat man hier ein fantastische Möglichkeit dazu und kann darüber hinaus den Köchen beim Anrichten zuschauen, das macht einen besonderen Reiz aus. Der Service ist sehr aufmerksam und auch persönlich. Auch darauf kann man sich freuen.

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Michaela . 2023-07-26

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3 Sterne sagen Alles. Für uns ein gelungener Abend mit hervorragendem Essen und Weinen. Perfekter Service und beeindruckendes Ambiente. Wir waren nicht zum letzten Mal dort.

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M Gerrarius . 2023-07-25

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3 * Küche live in der offenen Küche erleben! Mehr Kreativität geht nicht. Unvergesslicher Abend.

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Adrian Popow . 2023-07-23

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Im großzügigen Raum kann man auf der Empore den Aperitif genießen und nimmt dann an der mäanderten Theke bequem Platz. Das gesamte Menü (für 275€) war outstanding! Jeder Gang ein Gedicht, visuell und geschmacklich ein Hochgenuss. Eine passende Weinbegleitung kann optional dazu geordert werden, aber auch die Weinkarte enthält viele spannende Positionen. Dem jungen engagierten Team zuzuschauen, wie jeder Gang angerichtet wurde, war eine besondere Freude. Mit den „Theken“-Nachbarn kommt man schnell ins Gespräch. Besonders die asiatisch inspirierte Variation von der Gänseleber waren für mich ein absolutes Highlight. Die Stimmigkeit der Aromen und die Präsentation sind absolute Spitzenklasse und zu Recht mit der höchsten Auszeichnung des Michelin-Führers prämiert.

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Ralf Machholz (RaMa) . 2023-06-26

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A fantastic evening. The food was absolutely top notch, I don't know what to highlight. We could have just eaten our fill of bread and butter. A very special evening!!! Thank you very much to the Haerlin team! Jan Martens

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Dear ZEIK team, We would like to thank you from the bottom of our hearts for an all-round successful evening! The menu was an absolute dream - as a "die-hard" meat lover, I would be ready to become a vegetarian here in a heartbeat. It's truly amazing what Maurizio and his team conjure up with every single product. The dishes were full of flavor explosions and always surprised us. I would also like to particularly emphasize the non-alcoholic beverage accompaniment, which was a real enrichment. I was deeply impressed by the attention to detail and the quality of what is on offer here. If it weren't so long, we would definitely visit you more often - but we'll definitely be back! A huge thank you to Maurizio and the entire team for this unique experience. Thanks to Maurizio and his team!

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Well, of course the food in a 2-star restaurant is delicious and meets all expectations. Nevertheless, next time I would rather go back to Lakeside or 100/200. At Bianc I had the historic, upscale restaurant feeling that the service was more distinguished than the guests. I also understand that it's boring to rattle off the same menu 10 times a night, but since we can read, that wouldn't have been necessary. Nevertheless, the Bianc is worth the money and if I frequented multi-star restaurants more than once a year, they would also get a second chance. Maybe they'll loosen up at some point.

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Nach einem herzlichen Willkommen ging die Geschmacksreise los. Einfach wunderbar, perfekte Gastgeber, Speisen in bester Qualität. Ein gelungener Abend, ein Muss für jeden Gourmet

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After last year, I had to visit this restaurant again. Everything was very good last year. The reception from the service was again warm and professional this year. As a guest you feel comfortable and welcome from the first second. Unfortunately the special beer from the champagne bottle was no longer available this year, but we were served a good alternative. And then we started with the little greetings from the kitchen. 3 small bites, each tasted excellent and provided a surprise. The bread followed. Sounds banal, but it's simply fantastic. Both the sourdough bread and the pretzel roll were excellent. Plus the butter, which was of course refined with a little salt. This time we decided on wine accompaniment. The last time we didn't order this, but instead opted for a bottle. I would immediately recommend the wine pairing to everyone. The trip not only goes well with the dishes, but they complement each other perfectly. The sommelier Stefanie Hehn knows exactly what to serve with which dish in order to perfectly showcase the wine and the dish. So the second greeting from the kitchen also came from the wine cellar. A very nice idea. All courses were perfect. Even the quail, which I have been able to eat so often in other star restaurants, was interpreted differently here and was a culinary delight. The lamb was tender as butter and also a culinary delight. We often go out to eat in places that have been awarded stars, toques and the like. I have often visited restaurants on the top 50 list in the world, but something is different here. Not a single course on this menu was outstanding or was “just” average. No, every course was excellent and it was a culinary journey without any stumbling blocks. Every little detail was perfect and the wines were perfect too. But the ambience with its relaxed atmosphere also made guests feel almost at home. The tables are well spaced and the restaurant is relatively quiet. But not so quiet that you hardly dare to talk. A relaxed environment. And with top people who pamper the guests in the best possible way. A top kitchen team that prepares the food with a chef who is passionate about his job. A service team with a boss who really knows how to be a host and a sommelier who has a top palate and has conjured up the perfect wine accompaniment. Thank you for allowing us to take a short detour into the kitchen and for the chef taking time for us. Would I come again? Definitely! A must on my next visit to Hamburg! The only downside was that even a perfect evening ends. See you next time.