GastroRanking-logo
whatsappWhatsapp
phoneAufrufendesktopWebsite
menuMenü
bookingBuchung
4,3

Basierend auf 553 Bewertungen gefunden auf 3 Websites

site_photo4

Nº 678 unter 1564 unter Düsseldorf

Nº 223 von 582 Restaurant unter Düsseldorf

KUNDEN KOMMENTIEREN IHRE..schonmusscremerisotto
Ergebnis

comment_iconStellungnahmen

I had dinner here with my daughter. The food is very tasty, but tends to be overly overdone. For example, a yellowtail could easily be replaced with another, more common fish and serve more substantial portions. Overall, I found the prices unreasonably high for the quantity. If I spend almost €200 at a restaurant and then feel like I'm not full, something's wrong. That's unacceptable at this level. Hence the deduction.

site_logo

Herwig Güntsch . 2025-04-09

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Beautiful experience. Excellent dishes, cooked to perfection. Soft snails, fragrant bread, tuna fillet, perfect paired with pureed peas. Dutch mussels in broth, top. All accompanied by a 2023 Weissburgunder Quarzit. Closing with espresso and a piece of dessert; walnut triangle. We will be back!!! Thank you so much 😋

site_logo

christiane hesselink . 2025-04-05

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Delicious food - especially the fried chicken 10/10

site_logo

Maximilian Werner . 2025-03-29

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Disappointing: Extensive drinks menu, but when you order, the wines are either out of stock or not chilled – that's pathetic, so you have to adjust the menu accordingly… After a positive experience last year, this evening was disappointing – I can only recommend everyone to travel a few stops further to Aachener Platz and eat at the Fleher Hof: all 250 wines are available AND chilled.

site_logo

Gudrun Krause . 2025-03-24

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Great restaurant, very nice atmosphere. Wonderful food, a delicious dessert. There's nothing wrong with the service either, very attentive and friendly.

site_logo

Ingrid Kretzberg . 2025-03-08

WEITERE KOMMENTARE IN Google

After several visits to Rob's Kitchen, I would like to share my good experiences with others. When I entered the restaurant I immediately felt at home. The service was very nice and accommodating. As a truffle lover, I really got my money's worth and am looking forward to my next visit to Rob's Kitchen.

site_logo

Cornelia Krueer . 2025-03-02

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Fantastic service and great food!

site_logo

Arian Heidary . 2025-03-01

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Service was very nice, but the food wasn't exceptional for the price. Unfortunately not our taste

site_logo

Kati . 2025-02-28

WEITERE KOMMENTARE IN Google

We were there for Valentine's Day and had the appropriate menu, which is highly recommended, along with wine from the generous wine list. The service was very friendly and the price was reasonable! We were given a rose as a farewell - a very nice gesture!

site_logo

Max vA . 2025-02-16

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Mäßig in vielen Bereichen. die Einrichtung ist Geschmackssache Blumentöpfe auf dem Tisch fanden wir nicht so schön. Im Ganzen sind die Speisen sehr hochpreisig. Hierzu würde ich zu mindestens Brot mit einem Dip erwarten. Ein Gruß aus der Küche wird ebenfalls nicht angeboten. Wir entschieden uns für eine Seezunge für zwei Personen zu einem sehr stattlichen Preis. Wir erwarteten eine ganze Seezunge, die eventuell am Tisch filetiert wird. Fehlanzeige! Es kamen zwei Teller, auf denen, so vermuteten wir zunächst zwei Filets lagen. Beim anschneiden wurde klar, dass es zwei Stücke Fisch mit Geräten waren. Im einen die Rückengräte, im anderen Geräten aus dem Bauchbereich. Das ganze ließ sich extrem mäßig essen. Zu diesem Preis ging das für uns nicht auch bei den Weinempfehlungen, die wir angefragt waren, wurde knapp mit Chardonnay oder Riesling geantwortet, ohne zu fragen, was wir essen. Auch hier gab es bei anderen Pächtern besseren Service.

site_logo

Hasensuelze . 2025-02-05

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Despite multiple indications of a severe peanut allergy, peanuts were still in the food. It ended in the emergency room.

site_logo

Lena W. . 2025-02-03

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Nice place with good food and atmosphere

site_logo

Yorick Debeus . 2025-01-20

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Schönes Ambiente, super Gerichte und tolle Qualität - wir hatten einen rundum klasse Abend und kommen bestimmt bald wieder

site_logo

Anja . 2025-01-11

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Mostly very tasty food. The portions are a bit too small. Once the beef was very mixed or had a lot of fat, but otherwise it was good. Drinks are a bit on the higher end for lunch (small water, 3.90 and espresso 3.50)

site_logo

mgr . 2025-01-09

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Expensive and below average Saturday evening, terrace in front of the restaurant and we wanted two starters. A currywurst with fries and a salmon tartare were ordered. There were two bland dishes that neither looked nor tasted convincing. With the currywurst you got a dollop of curry ketchup with a bratwurst and a deep plate of fries from the freezer. Theoretically, the sausage could have been JA sausage. The ketchup looked like Kim ketchup from the big red plastic bottles. The salmon tartare was a cubed lump of fat. No taste, not dressed, decorated with two flowers and some cress. Everything was missing. No salt, no pepper, no acid. In response to my complaint, the classic saying: “We always do it that way and the guests love it.” Oh yes, and the chef had two stars in Switzerland. Prices: Currywurst fries approx. 10 €. Salmon tartare approx. 17 €. Wasted money! There are plenty of alternatives on Lorettostrasse or neighboring streets.

site_logo

Goran Bronisch . 2025-01-07

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Ganz feine Sachen wurden freundlich und aufmerksam serviert. Prima!

site_logo

Holger . 2024-12-31

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Alles super lecker, allerdings Gänseleberterrine als Vorspeise gut gemeint und perfekt, aber zu viel. Wir kommen gerne wieder!

site_logo

Heidi . 2024-12-27

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Very nice restaurant, The fish needed more grilling, and the rice was undercooked and tough.

site_logo

dana ishaqat . 2024-11-20

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Klappern gehört zum Handwerk. Zurecht darf der Betreiber stolz auf seine beruflichen Stationen sein. Es ist auch völlig legitim sich entsprechend auf der eigenen Website zu präsentieren. Man sollte sich aber dann auch darüber im Klaren sein, dass man bestimmte Erwartungen weckt. Und da liegt das Problem. Ich hatte an einem Samstag um 21 Uhr für meine Frau und mich reserviert und vorab gefragt, ob das eventuell zu spät sein könnte. Diese Zweifel wurden freundlich ausgeräumt und die Reservierung entgegengenommen. Wir kamen pünktlich an. Wegen der Kälte und der kniffeligen Parksituation ließ ich meine Frau vor der Tür aus dem Wagen und das Lokal vorab alleine betreten. Ich war zwei Minuten später dabei einzuparken, da rief sie mich an und sagte, dass sie nicht bleiben wolle. Sie sei ungehobelt und fast schon rüde an einen Katzentisch unmittelbar an der Eingangstür gesetzt worden. Und das, obwohl im gesamten Restaurant nur 7 weitere Gäste anwesend waren, die selbstverständlich im mindestens halbleeren Speisebereich saßen. Zudem wurde betont, dass die Kasse nicht funktioniere und es überhaupt ein bis dahin sehr anstrengender Abend gewesen sei. Ich kam also zügig hinterher und musste erst diskutieren, um für uns einen regulären Platz zu erhalten. Die Tische waren nicht eingedeckt oder gar dekoriert. Einfach blank. Dafür dominierte ein grelles Licht, wie in einem Friseursalon. Von Stimmung oder Atmosphäre keine Spur. Der Rest ist schnell erzählt. Die Speisekarte bot keine Überraschungen: Maronensuppe, Pommes mit Trüffelmayo, Foie gras und Tatar als mögliche Vorspeisen. Eine ansprechende Auswahl an Hauptspeisen, dabei nur zwei vegetarische Optionen (Gemüsekrokette oder Steinpilzpasta). Die Vorspeisen waren akzeptabel aber sehr lieblos angerichtet. Die Hauptspeisen machten mehr her. Der Pulpo mit Rote Beete Risotto war höchstens lauwarm und schmeckte sehr vordergründig nach Butterschmalz. Das Kabeljaugericht war wesentlich besser. Es gab keine Weinempfehlung, also wählten wir einen leider etwas zu säurebetonten Weißburgunder aus der Pfalz (37,50 €). Der gestresste Kellner griff beim Servieren und Abräumen stets über den Tisch - wo gibt es das denn in einem Restaurant dieser Güte? Ein Nachtisch wurde uns gar nicht erst angeboten. Wir hätten ohnehin keinen mehr gewünscht. Um keine Missverständnisse aufkommen zu lassen: wir haben alles ruhig und klaglos über uns ergehen lassen. Ich muss allerdings deutlich sagen: für einen ersten Eindruck hat man auch nur eine Chance.

site_logo

sandi2252016 . 2024-11-10

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

ein wundervolles Restaurant. ich möchte wieder da sein.

site_logo

Mika . 2024-11-02

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Wir sind begeistert von dem Restaurant. Das Essen war hervorragend und die Weinkarte war gespickt mit sehr guten Weinen. Wir haben drei Gänge gegessen und jeder war ausgezeichnet. Durch die große Auswahl an Weinen konnten wir auch auf außergewöhnliche Weine zurückgreifen die sonst eher selten zu bekommen sind. Ich kann das Restaurant sehr empfehlen.

site_logo

Jakob G . 2024-10-31

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Super laden. Bin immer gerne hier. Persönlicher und sehr aufmerksamer Service. Sehr leckeres Essen. Entspannt.

site_logo

Jan . 2024-10-18

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Sehr feine Karte, tolles Esserlebnis - unfassbar lecker, sehr umfangreiche Weinkarte, klasse Service. Wir kommen gerne wieder.

site_logo

Michael . 2024-10-16

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Wir waren gestern mit unserem Sohn dort essen. Eine tolle Küche, super Service, nettes Ambiente. Liebevoll, angerichtete Teller ! Tolle Geschmacksfacettten. Hier hat jemand große Ahnung vom Kochen! Unser Sohn durfte sogar dem Koch in der Küche über die Schulter gucken. Wir hatten u.a die Artischocke, die Fischsuppe, den cheesecake, den Kabeljau, die Hummerravioli….alles super lecker! Auf jeden Fall ein Besuch wert…. Oder auch mehrere 👍👍👍

site_logo

RDinaD . 2024-10-13

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

The restaurant was very quiet for a Friday evening. There was only another two tables occupied. I had contacted them by email and Facebook messenger before visiting and they didn’t reply. I wanted to know if they did the 3 course fixed menu with a vegetarian option. The answer was no when I got there. Most places will cater for that if they know in advance in my experience but this place didn’t.

site_logo

Julie . 2024-10-04

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Bedienung war sehr freundlich und hilfsbereit, lange nicht mehr so gut bedient worden! Hut ab an den jungen Mann der alleine gearbeitet hat! Alle haben mit gute Laune das Restaurant verlassen! Super schön und sehr bequem. Wir freuen uns schon auf den nächsten Besuch!

site_logo

Nomin A . 2024-10-02

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Sehr gutes Essen, zusammen serviert, sehr aufmerksame Bedienung

site_logo

Stefan . 2024-09-23

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

One of the best restaurants on Lorettostrasse in Düsseldorf! A unique menu combined with perfect service combines a feeling of friendship and enjoyment so skillfully that you are sad when the evening comes to an end and you then start your journey home... you would have liked to stay...

site_logo

Jörg Kocksholz . 2024-09-02

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Überragende & sehr fair kalkulierte Weinkarte, Top-Service und großartige Küche zu günstigen Preisen! 👍🏻👍🏻👍🏻

site_logo

. 2024-09-02

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Some good goods. Kitchen not bad and not great. Good service but price performance is not right for me.

site_logo

Gustav Gans . 2024-08-18

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Four of us with a toddler had dinner here today and it was perfect. Two times the menu, once lobster ravioli and once artichoke first and lamb ribs. The dishes were prepared with love and skill, flawless and simply indescribably delicious. The wine accompaniment - a dry young Riesling from Kühling-Gillot - was also a delight and absolutely fairly priced. What a lovely evening we had, also and not least because of the gentleman who served us with complete warmth and with obvious interest and joy in his work!

site_logo

h.p.r. . 2024-08-08

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Geselligen Abend mit Freunden. Essen sehr gut, Service entspannt und sehr freundlich.

site_logo

. 2024-07-27

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

We have never experienced such extremely poor and unfriendly service! When we sat down at the table, to our surprise, the employee only looked at us sideways and there was no response to our questions. We later noticed that the employee had probably spoken very negatively about us to other guests. From our point of view, a really bottomless impudence!

site_logo

D K . 2024-07-21

WEITERE KOMMENTARE IN Google

A bit overpriced but the food was nicely presented. My husband ordered a cauliflower that was 28€ and it was like a starter portion. We additionally ordered some bread but what we got were greasy sliced ones. All we wanted was plane, I mean normal breads! I don’t think many customers appreciate greasy toasts with their salty or fatty meals. The water was a little too pushy but it was much better than what we read on the reviews.

site_logo

Emi Kelly . 2024-07-20

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Very good cappuccino. Very nice gentleman at the counter. Prices have already increased a bit. Otherwise really good

site_logo

Mattes Schramm . 2024-07-08

WEITERE KOMMENTARE IN Google

We recommend. Had incredibly delicious fried chicken with very friendly service 🤟🏻

site_logo

Sebastian Sauer . 2024-07-03

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Very tasty food, imaginative menu, if you sit outside you're sitting on the street, but it's reasonably quiet, it's just an urban environment. Extremely friendly service. Price was reasonable for the quality offered. It was a successful evening for four.

site_logo

Andreas Buchloh . 2024-07-01

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Eine Freundin und ich wollten uns draußen vor dem Restaurant an einen Tisch setzten. Schnell kam ein Mitarbeiter zu uns und wies uns unfreundlich darauf hin, uns nicht einfach hinzusetzen. Es war weder ein reserviert Schild auf dem Tisch, noch stand ein "Wait to be seated" Schild am Restaurant, weshalb wir davon ausgegangen sind, dass es gewünscht ist sich einfach zu setzen. Wir haben erklärt, dass wir uns deshalb hingesetzt haben uns sind aufgestanden. Der ältere Herr beschwerte sich darauf hin bei anderen Gästen über die "jungen Leute", als wir noch neben ihm standen. Da wir sehr freundlich und einsichtig reagiert haben, waren wir von seiner unfreundlichen Reaktion sehr irritiert.

site_logo

Navigator23423955168 . 2024-06-28

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

The food was fantastic, to the point! Rarely have I had such a friendly and attentive waiter, thank you very much! We would like to come back soon. (Also for the fine balsamic vinegar ;))

site_logo

C. R. . 2024-06-24

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Had top 4 hands lunch on Sunday. Great service, great wines/champagne and of course the food was great. A great day and always worth repeating.

site_logo

T.j. Schmitz . 2024-06-19

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Mit unseren Freunden aus Köln zum 4-Hands-lunch bei Rob und Philipp ( Wolter ) in Rob's kitchen am Sonntagmittag. Schöne Location, entspannte Gäste und ein hochprofessionelle Küchen- und Servicecrew. Vorweg grosszügige Gläser Champagner mit Amuse Gueule im Aussenbereich und ein anschließendes 4 Gänge-Menue mit Hamachi, Kabeljau und Entenbrust vom Feinsten, dazu wunderbar korrespondierende Weine ..... eine wunderschöne Idee für einen entspannten Sonntag in D-Unterbilk. Wiedererholung ausdrücklich erwünscht:-)

site_logo

Jakobschlau . 2024-06-17

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

We had a corporate dinner at Ron’s Kitchen, the food was very good and the staff was very friendly.

site_logo

Damian de Laire . 2024-06-12

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Man sitzt an schlichten Tischen die links und rechts des Mittelgangs angeordnet sind, Fotos und Grafilen als Stilelemente, Licht durch viele Fenster. Outdoor bei gutem Wetter möglich. Zahlreiche Verführungen bereits auf dem Menü der Vorspeisen, unser Freunde haben sich bei den Hors d’Oevres ausgetobt und es war köstlich. Vom Klassiker bis zu den Specials hohe Qualität und makellose Zubereitet. Portionen gut bemessen. Weinkarte im positiven Sinne auf sehr gute Positionen reduziert und nicht überbordend angeberisch. Service umsichtig, schnell, freundlich und zugänglich. Ein rundum gelungenes lukullisches Erlebnis abseits der Düsseldorfer „Institutionen“ die allesamt hier von der Kunst einer sehr guten Küche etwas lernen könnten.

site_logo

Jörg . 2024-05-31

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Wonderful experience gray food don’t understand why it was quiet! It should be full!

site_logo

. 2024-05-28

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Ambiente klar und schlicht ohne zu nüchtern zu sein, nicht steril od. ungemütlich, sehr sauber. 2 Gesellschaften a 10 Personen haben den Geräuschpegel nicht unangenehm angehoben. Tolles Menue mit 3 Gängen voller Köstlichkeiten für 38€ kaum zu glauben. A la carte superper Fisch, souverän begleitet auf hohem Niveau. Offene Weinpositionen dtl. über dem Durchschnitt mit sehr guter Auswahl und Qualität zu sehr angemessenem Preis (was in den nur sog. "trendigen" Restaurants weder von der Qualität noch vom Preis angemessen ist). Weinkarte voluminös, habe ich nicht studiert (next time). Der lonely man im Service hat den Laden mit 2 Gesellschaften und Aussenterasse alleine gerockt, Chapeau!! Ein schneller sehr freundlicher Profi der stets alles im Blick hatte. Der chef de cuisine liess sich bei einer Gesllschaft kurz blicken und hat auch mal serviert, erster Eindruck: netter unpretentiöser Typ der sein Handwerk beherrscht (bei den Stationen in der Ausbildung sollte er das auch: Vendome, Schwarzwaldstube). Insgesamt eindeutige Weiterempfehlung!!

site_logo

. 2024-05-13

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

We were there for the first time and chose Rob's menu: goat cheese strudel with port wine pear, monkfish with Dauphin cauliflower fries, and as dessert crispy slices with raspberries and vanilla foam for € 38.50. The food was great! Great flavors, very creative and really tasty, especially the starter. We really liked the atmosphere - the restaurant and Loretto Street - the service was very friendly but not very well informed, so we had to ask several times - completely OK. Why not full marks? After ordering, we were served a tiny portion of bread (two small slices, delicious!, but without dip), which we happily ate, assuming it was included in the menu. Unfortunately we ended up being charged €2.50 for this. Awkward… We will still come back.

site_logo

Markus Eleonora . 2024-05-04

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Wirklich gut gegessen, und Preis-Leistung total fair.

site_logo

AWas . 2024-05-03

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Freshly cooked, excellent food, very carefully processed. Very attentive service.

site_logo

Regina “Mari” Bertram . 2024-05-03

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Eine sehr aufmerksame Bedienung und wirklich leckeres Essen, aber die Preise für die Vorspeisen (Spargel- und Erbsensuppe) und Hauptspeisen waren schon sehr ambitioniert (teuer). Schade war auch, dass man als Düsseldorfer Gastronomie "nur" Heineken vom Fass anbietet und keines der Düsseldorfer Altbiere vom Fass hat.

site_logo

RalfW . 2024-04-25

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

The website advertises a “feel-good atmosphere”. Not at all service oriented... super unfriendly, such a stroppy old waiter. There was a puddle of urine on the floor in the corner, probably from a dog - unhygienic. He probably didn't like that we asked him about it. Atmosphere also leaves something to be desired, very basic and uncomfortable, uncomfortable chairs. After this unfriendly approach, we left the location again. We don't support that level of treatment. Afterwards we found a much friendlier and better restaurant.

site_logo

J. D. . 2024-04-19

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Wonderful food and amazing wine! Will go again ;).

site_logo

. 2024-04-17

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Excellent meal! The quality is exceptionally high. The products are clearly the focus. The atmosphere is unpretentious, similar to a bistro or trattoria but with a modern and stylish touch. The menu features influences from all over the world, so there is something for everyone. We'll definitely come back.

site_logo

Nils Breitmar . 2024-03-31

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Rob's Kitchen ist ein echtes Juwel! Das Essen war köstlich und das Ambiente sehr einladend. Der Service war freundlich und aufmerksam. Ich komme auf jeden Fall wieder!

site_logo

Voyager26939711827 . 2024-03-22

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Rob's Kitchen is a real gem! The food is delicious, the atmosphere is inviting and the staff is extremely friendly. An absolute must for foodies!

site_logo

L P. . 2024-03-22

WEITERE KOMMENTARE IN Google

I was a guest at Rob's Kitchen on Monday with my guest, who had traveled from Switzerland. It was delicious! The reason why I'm writing this review today: "I don't understand the previous speaker with the 2 star rating". Everything must have gone wrong with this table that could be possible within one visit...... The service we were able to enjoy... was professionally trained. The food was excellent! The wine list is a sensation... gladly again!

site_logo

Luitpold Waldsperger . 2024-03-21

WEITERE KOMMENTARE IN Google

At least we laughed through tears The Saturday before last we finally visited Rob's Kitchen. The anticipation was great, the card sounded good. We were given 2 slices of bread in advance...without butter, without dip...as I could tell from the tables next to us, it was simply forgotten. The dance started with fish soup...this was served in a cup that was almost the size of a doll's house. Cup would be ok if this was indicated on the menu for me as a guest. I would have forgiven the modest portion size if the “soup” had been delicious...but broth with 3 tiny pieces of fish and octopus...I imagine fish soup to be something different. For the main course I wanted a glass of wine...instead of a wine list, which I asked for, the very nice but unfortunately clueless waitress came back with 2 bottles of wine, a Pinot Gris and a Primitivo...it's something to recommend to a guest One thing, but limiting it to two wines is another. The rest of the staff seemed very stressed. Then came the saddle of rabbit... it didn't look very appetizing with its gray-brown color. In addition, this actually very tender meat was lying in brown water, no delicious sauce or jus, just water. Whatever happened to it in the kitchen: it tasted like chicken for soup - dry and of nothing. The pointed cabbage also didn't taste like anything. I was irritated, but ok, everyone can have a bad day. In between, one of the chefs came into the dining room, chewing with his mouth open, to tell a waiter something. So now the big finale, creme brulee, a classic, few ingredients and so simple that any amateur cook can do it. The cream came and at first there was a lot of color...instead of the usual cream tone, this interpretation was brown like chestnut puree. After the disappointments of the first two courses, I happily stabbed through the crust - believing that at least nothing could go wrong with dessert. But here too there was a surprise in store: instead of cream, milk, egg and vanilla, I was greeted with yoghurt. I made a face because unfortunately I don't like yoghurt and pushed the bowl towards my dear friend, pointing out that this was yoghurt. Looking in disbelief, he tried this very free interpretation of a creme brulee and when he also burst into tears of laughter, I knew that I didn't have to doubt my sanity and my taste buds. When I asked the very nice waitress about it, she replied “and that (the yoghurt) doesn’t belong in there?” No, yoghurt doesn’t belong in creme brulee. But if you've always wanted to try fruit dwarfs with a sugar crust, you're in good hands here. I will keep this restaurant in my heart forever - as the worst place I have ever visited in Düsseldorf. Since then, I have appreciated our canteen much more. The 2 slices of bread at the front were charged at €2.50 - a no go for me, which I only know from holiday bargain shops. Rarely get so little quality for not so little price. The day before we were - also for the first time - in the Brasserie Stadthaus. I had rabbits there too. And what should I say? For the 5-10€ more, you not only get trained and professional service, but also food that is galaxies away from Rob's Kitchen.

site_logo

Dagmar S. . 2024-03-18

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Angenehme Atmosphäre. Toller Service. Die Karte ist sehr abwechslungsreich und das Essen schmeckt sehr gut. Passt! 👍🏻

site_logo

AlexM . 2024-02-27

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Really great evening. Enjoy your meal. Good wine. Great service. Thanks!

site_logo

Habanero . 2024-02-27

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Siehe oben, mehr ist dem nicht hinzuzufügen Wir kommen wieder

site_logo

HeinzK . 2024-02-24

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

We tried the new lunch menu this week. The food wasn't just a visual delight! Thank you, we'll be back!

site_logo

Patricia Bernhardt . 2024-02-23

WEITERE KOMMENTARE IN Google

A particularly delicious fried chicken and the great service from the extremely friendly waiter from Straubing are worth 5 stars.

site_logo

Vorname Initial Nachname . 2024-02-23

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Lunch was inexpensive but not very tasty, At least half of the cream goulash consisted of large pieces of mushroom, which is pretty annoying if you can't tolerate mushrooms, especially since it wasn't on the menu. Meat quality was somewhat ok. But the service wasn't really interested. There were at least 5 rosemary stalks in the mushroom ragout, unfortunately not as decoration on top but mixed in. It was nice to chew on :-( We wouldn't eat there again.

site_logo

Margret Wendler . 2024-02-21

WEITERE KOMMENTARE IN Google

It wasn't the first (or last) time my wife and I went to Rob's Kitchen. So we were sure that this time again we would get very tasty food for a very good price/performance ratio. The 4-course Valentine's Day menu and the wines we chose actually didn't disappoint. Of course, the friendly and attentive service remains to be mentioned. We felt completely comfortable. Thank you for the great evening. We'd love to come back.

site_logo

Oli H. . 2024-02-15

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Meine Frau und ich waren nicht zum ersten (und auch nicht zum letzten) Mal bei Robs Kitchen. Daher waren wir uns sicher, dass wir auch dieses Mal wieder sehr leckeres Essen für ein sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis bekommen würden. Das 4-Gang Valentinstags-Menü und die von uns gewählten Weine haben uns dann tatsächlich auch nicht enttäuscht. Natürlich bleibt noch der freundliche und aufmerksame Service zu erwähnen. Wir haben uns rundum wohlgefühlt. Vielen Dank für den tollen Abend. Wir kommen gerne wieder.

site_logo

Olli297 . 2024-02-14

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Waren bereits zum 2. Mal dort und werden auch wieder kommen. Besonders den Service fanden wir sehr sympathisch.

site_logo

TammyD . 2024-02-13

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Tolles Ambiente, netter Service und hervorrangendes Essen mit angemessenem Preis-, Leistungsverhältnis. Wir kommen gerne wieder!

site_logo

mizokoe . 2024-02-12

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

One of the warmest, most accommodating restaurants in Düsseldorf!

site_logo

Paulina Sophie . 2024-02-06

WEITERE KOMMENTARE IN Google

We opted for the 3-course menu, which was reasonably priced at €38.50. The freshly baked bread is excellent and allows you to enjoy the anticipation of the meal in a good mood. The beef consommé was excellent, served in a very well preheated cup. The monkfish with sweet potato puree and cauliflower is delicious and the portion is generous. Plate preheated perfectly again. The New York cheese cake, the accompaniment of a Dame Blanche, excellent desserts. The restaurant has a large selection of excellent wines. We started with crèmant, followed by Riesling. The service was courteous, friendly, actively resentful (“dessert immediately or would you rather take a break?”). The background noise is muffled and you can't hear conversations from the table next to you. A lovely, enjoyable evening for two. Gladly again soon

site_logo

Culture4you . 2024-02-05

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Wir entschieden uns für das 3 Gänge Menü, das mit 38,50€ einen angemessenenPreis hat. Das frisch gebackene Brot ist hervorragend und lässt die Vorfreude auf das Essen gut gelaunt geniessen. Die Rinderconsommé war hervorragend, serviert in einer sehr gut vorgewärmten Tasse. Der Seeteufel an Süßkartoffelpürée und Blumenkohl ist köstlich und die Portion großzügig. Teller wieder einwandfrei vorgewärmt. Der New York cheese cake, die Begleitung eine Dame Blanche, hervorragende Nachtische. Der Service war zuvorkommend, freundlich, aktiv nachtragend ( "Nachtisch sofort oder lieber eine Pause?"). Die Geräuschkulisse ist gedämpft, Gespräche des Nachbartischs hört man nicht. Ein schöner genussreicher Abend zu zweit. Gerne bald wieder mal :)

site_logo

PeterO . 2024-02-03

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Tolles Essen in einem tollen Restaurant! Wir hatten einen sehr schönen Abend und haben uns rundum wohlgefühlt.

site_logo

BeritR . 2024-02-02

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Ein sehr schöner und leckerer Abend! Wir kommen gerne wieder.

site_logo

. 2024-01-06

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

The quality and sophistication of the food is reminiscent of an average government canteen. You only want to be in the same league as the big restaurateurs when it comes to price. Unfortunately we cannot recommend it.

site_logo

Philipp . 2023-12-28

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Wir haben schon besser gegessen. Die Preise für eine Scheibe Brot und Pommes sind zu hoch.

site_logo

MarianaL . 2023-12-22

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Super nice staff, great food, chic but not snooty.

site_logo

Ben schfrth . 2023-12-15

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Toller Abend! Rob war ein toller Gastgeber. Essen wie immer super.

site_logo

Sebastianv . 2023-12-11

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Very tasty food, fresh quality, very nice service with advice and knowledge of the subject. Recommended at any time!

site_logo

Melanie B. . 2023-12-05

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Fine gourmet! Above average expensive but also above average good food.

site_logo

PTS_ 2510 . 2023-12-02

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Service, freundlicher netter Koch und das Ambiente sehr gut. Essen war leider bescheiden. Entenkeule meiner Meinung nach nur gekocht und nicht gebraten. Haut von der Ente ungenießbar.

site_logo

. 2023-11-30

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

A beautiful and above all very tasty restaurant on the beautiful Lorettostrasse.

site_logo

M. Bielenberg . 2023-11-29

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Für mich als Normalo war es was ganz Besonderes. Gerne wieder

site_logo

Patrick . 2023-11-23

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Super Service und super lecker in entspanntem aber gehobenen Ambiente. Ich war mit Kunden aus China da und das Team ist auf alle Sonderwünsche eingegangen. Jederzeit wieder!

site_logo

AchimS . 2023-11-13

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Persönlicher und sympathischer Service und leckere Speisen. Immer gerne.

site_logo

. 2023-10-16

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Kreative köstliche Küche ohne gleichbleibende Karte. Es wird also nicht langweilig ... Hervorragende Qualität, frisch und für jeden was dabei! Entspanntes, klares Ambiente. Tolle Weinauswahl und versierter Service! Im Sommer schöner Terrassenbereich auf der trendigen Lorettostrasse. Gerne öfters 😊

site_logo

Martina Kuhfuß . 2023-10-15

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Sehr freundliches Personal und das Essen war wirklich ein Genuss. Alles zusammen ein tolles Erlebnis und Wir kommen mit Sicherheit wieder.

site_logo

PeterH . 2023-10-11

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Geschmacklich werden ein paar solide vegetarische Gerichte angeboten, die als solche auf der international gehaltenen Speisekarte gekennzeichnet sind. Für die Küche war es auch kein Problem auf Nachfrage bestimmte Gerichte vegetarisch zuzubereiten, wie die Linguini Carbonara zwar mit Burgundertrüffel, dafür aber ohne Schinken, mit denen wir auch zufrieden waren. Unser vegetarisches 3 Gänge-Menü begann mit einem Amuse Bouche, dem hausgebackenen Brot. Dieses hat sehr gut geschmeckt, bewahrten wir uns aber passend für unsere Vorspeisen auf: Artischocke mit Yoghurt-Minz Dip und den auf dem Grill gegrillten Ziegenkäse und Gemüse. Hauptgänge waren, wie bereits erwähnt, einmal die Linguini Carbonara mit Burgundertrüffel, aber ohne Schinken und die Steinpilztortellini mit Waldpilzen in Rahmsauce. Der Pflaumencrumble mit Vanille-Eis und die Créme Brûlée mit Mandarinen waren unser gelungener Abschluss. Grundsätzlich wurden alle Speisen sehr ansprechend angerichtet und waren geschmacklich auch solide/gut. Dann und wann fanden wir es ein wenig pfad. Hervorragend fanden wir die Desserts. Vor allem das Créme Brûlée mit Mandarinen hat es mir besonders angetan. Zu bemängeln hatten wir alle (auch die Fleischesser) lediglich die Portionsgrößen und die Preise. Preislich ist man hier wirklich im oberen Segment, die Portionen sind jedoch leider winzig und wir empfanden das Preis-Leistungs-Verhältnis eher unpassend. Getränkeangebot war übrigens für nicht Alkohol konsumierende Gäste etwas langweilig, der Service semi freundlich und das Ambiente drinnen eher etwas steril. Vor allem mag ich die Farbe Gelb nicht (: Unbedingt wiederkommen muss ich nicht, aber es war alles in allem ganz in Ordnung. Solide halt. Vielleicht gefällt es Fleischessern und Weintrinkern besser.

site_logo

S. Shakōteki . 2023-10-05

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Auf der internationalen Speisekarte gibt es einige vegetarische Gerichte und noch weniger vegane (glaube 1 Vorspeise), die als solche ausgeschrieben sind. Auf Nachfrage können aber einzelne Gerichte angepasst/abgeändert werden. Die vegetarischen Gerichte sind nicht sonderlich kreativ oder einfallsreich (im Sinne von aufregend neuen Geschmackskombinationen o. Ä.), dafür aber geschmacklich OK und insbesondere handwerklich sehr gut gemacht. Die Tellersprache ist also kunstvoller und einfallsreicher als das Geschmacksprofil. Wir hatten als Vorspeise die Artischocke mit Yoghurt-Minz Dip und den gegrillten Ziegekäse mit Gemüse - Beides war sehr lecker und ergänzten das hausgebackene Brot, welches im Lokal sozusagen als Gruß aus der Küche gereicht wird. Zum Hauptgang orderten wir die Linguini Carbonara mit Burgundertrüffel und ohne Schinken sowie die Steinpilztortellini mit Waldpilzen in Rahmsauce. Beides hat hervorragend geschmeckt. Schmackhafter Abschluss bildeten der Pflaumencrumble mit Vanille-Eis und die Créme Brûlée mit Mandarinen. Dafür zahlten wir fast glatt 100€ und somit 50€/Kopf für ein 3-Gang-Menü. Da wir regelmäßig auswärts essen gehen und Gäste in schon sehr vielen Restaurants quer durch Deutschland waren, können wir recht gut vergleichen und finden das Preis-Leistungs-Verhältnis nicht gut. Dafür haben wir schon in anderen Restaurants weitaus günstiger und gleichzeitig besser gegessen und dabei sogar größere Portionen bekommen. Zudem waren wir nicht ganz so glücklich mit der unglücklichen Servicekraft - aber gut, jeder kann mal einen schlechten Tag haben. Man sollte Rob`s Kitchen einfach selbst ausprobieren. Geschmäcker sind verschieden.

site_logo

Emma Stein . 2023-10-04

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Fantastisches Essen! Super freundlicher und persönlicher Service! Wir sind privat gerne hier, haben aber auch schon viele Geschäftsessen und Firmenevents mit Robs Kitchen gehabt. Es immer alles absolut zuverlässig abgelaufen. Vielen Dank!

site_logo

Frank Rempel . 2023-09-29

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Ich liebe dieses Restaurant. Beste Qualität und eine Küche, die es versteht zu zaubern. Hier wird auf höchstem Niveau zu fairen Preisen gekocht. Tolle Weine, ein super Service und eine Atmosphäre, in der man sich einfach wohlfühlen muss. Freue mich schon auf‘s nächste Mal.

site_logo

Julia KWT . 2023-09-25

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Man kann nur hoffen, dass der Kollege im schwarzen BMW besser kocht als Auto fährt...

site_logo

Rob . 2023-09-23

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Es war ein sehr schöner Abend mit leckerem Essen und gutem Wein.

site_logo

GeorgM . 2023-09-23

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Wir hatten einen wunderschönen launigen Abend mit Freunden und dabei die ansprechende, abwechslungsreiche Küche genossen. Der Service war super und es gab perfekte Empfehlungen auf alle Wünsche.

site_logo

GiselaB . 2023-09-22

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Sehr zu empfehlen! Tolles Essen, gute Auswahl an Speisen, sehr netter Service, Ambiente etwas "kühl",

site_logo

CarolinM . 2023-09-21

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Wir waren zu 6. und haben eine Tour'auf ins Viertel' gebucht,Rob's Kitchen,sollte den krönende Abschluss sein,war es leider nicht!!! 2 Essen gingen zurück, beim Lammcurry waren wir nicht sicher ,ob es tatsächlich Lamm war,leider bestand die Sosse beim Kaninchenrücken nur aus Fett. Vielleicht haben wir nur einen schlechten Tag erwischt und jeder bekommt eine 2. Chance.Der Service war super und hat einiges wieder wett gemacht.

site_logo

Gisela Koll . 2023-08-22

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Super nettes Personal und super Service.

site_logo

Thilo Witt . 2023-08-18

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Sehr lecke ich war am Freitag mit mein Freunden essen kann ich nur empfehlen 👌🏻

site_logo

Mourad Echchikhi . 2023-08-07

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Auf Grund des Artikels in der Rheinischen Post haben wir Rob‘s kitchen aufgesucht. Als Vorspeisen hatten wir die Fischsuppe und die Artischocke. Zum Hauptgang hatten wir die Muscheln und den Kaninchenrücken, die excellent geschmeckt haben. Wie haben super lecker gegessen und einen schönen Abend verbracht. Auf jeden Fall kommen wir wieder.

site_logo

Christophe N . 2023-08-01

WEITERE KOMMENTARE IN TripAdvisor

Sehr nettes, familiäres Ambiente und das Essen ist wirklich top! Die Bedienung ist freundlich, aber leider etwas langsam und hat unseren Nachtisch vergessen.

site_logo

Pepa Bo . 2023-08-01

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Ein gelungener Teamabend in unterhaltsamer Runde mit feinem Essen, sehr zuvorkommenden Service in angenehmer Atmosphäre - Frische Zutaten, Empfehlungen der Küche und eine treffende Komposition von verschiedenen Vorspeisen haben den Abend geschmacklich abgerundet. Vielen Dank, wir kommen gerne wieder.

site_logo

Katharina . 2023-07-28

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Good Düsseldorf restaurant in the southwest of the City. Lots of interesting choices on the menu (though we had some trouble finding out as they did not have an English version). The dishes we had - octopus, goulash and a rib eye steak - were all well cooked and very tasty. Good wine list. A friendly and helpful man was running front of house.

site_logo

John Carr (Corinne and John) . 2023-07-27

WEITERE KOMMENTARE IN Google

Sehr angenehmes Restaurant, leckeres Essen, sehr freundliche und kompetente Bedienung.

site_logo

Friederike . 2023-07-25

WEITERE KOMMENTARE IN OpenTable

Ähnliche Restaurants in Düsseldorf

restaurant_img
4,3

191 Stellungnahmen

location-iconHoffeldstraße 59
Restaurant
outdoor_seating_39232takeaway_39232delivery_39232

I really enjoyed it and would like to recommend it

restaurant_img
4,3

3 Stellungnahmen

location-iconLütticher Str. 130, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany
Restaurant
outdoor_seating_33557takeaway_33557delivery_33557

The food at an event was good, something I've experienced worse before.

restaurant_img
4,3

546 Stellungnahmen

location-iconKölner Tor 8
Restaurant
outdoor_seating_36975takeaway_36975delivery_36975

Typical brewery with very good cuisine, also highly recommended in terms of price

restaurant_img
4,3

53 Stellungnahmen

location-iconDüsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany
Restaurant
outdoor_seating_39445takeaway_39445delivery_39445

The lady with the gray hair genuinely didn’t care to take my order. She also told me she doesn’t speak english. I had to order oat milk with my cappucino. She was looking at me didn’t understand, than she showed me something: hafer milch. How would I know what is that if I don’t speak german?? The guy next to her didn’t help altough he spoke english to other customers. And look at that “foam” on my cappucino. I can make better any time.

restaurant_img
4,3

389 Stellungnahmen

location-iconDuisburger Landstraße 39
Restaurant
outdoor_seating_40304takeaway_40304delivery_40304

I was there for the third time and was totally thrilled again. The food was super delicious. The waiter was very friendly and attentive. The portion was more than enough.