Basierend auf 14 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Basierend auf 14 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Nº 51 unter 97 unter Plauen
Nº 3 von 4 Deutsches Restaurant unter Plauen
Stellungnahmen
Always great. We feel comfortable here and the overall package is right.
J M-E . 2024-06-20
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Everything was great and the food was delicious - big THANK YOU!!!
Gitta Schütze . 2019-04-14
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Good steam beer from Stützengrün, nice service.
Gerd Klug . 2019-02-08
WEITERE KOMMENTARE IN Google
The system would be good if it worked. Condition is very hospitable.
Ina Strobel . 2018-01-01
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Cozy restaurant with bowling alley
Peter Schuch . 2017-09-07
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Ähnliche Restaurants in Plauen
2043 Stellungnahmen
Wie hier schon mehrfach von anderen Gästen geschrieben, unterscheiden sich die Preise "online" und "offline", online vorbestellt, weil wir gelesen haben, dass die Leute teils 2h auf Ihr Essen warten müssen, einige Speisen waren dann bis 6€ teurer( war wohl in den 5 Tagen wieder eine Hyperinflation 🧐🤣) Kurz nur zu meinem Essen: Ich hatte Bierfleisch oder so ähnlich bestellt, jeder im Vogtland weiß wie sowas annähernd zu schmecken hat, bekommen habe ich eine Pampe aus Fleisch, die einen widerlichen(als hätte ein 🍺Trinker ein Schnitzel wieder🤮)Geruch am Tisch entfaltete. Weiter sag ich dazu nichts. Meine Kinder hatten Zanderfilet bestellt ( Forelle war wohl wie immer aus🤣), das Filet war in der Vorbestellung mit 18,90€ ausgepriesen in der Karte dann stolze 24,90€! Zum Personal sag ich jetzt nichts, da wurde schon einiges darüber geschrieben
783 Stellungnahmen
Nice restaurant with good food. It's a shame that it has to close at the end of March if there is no successor 🙈
618 Stellungnahmen
Nice restaurant with original decor. Unfortunately the service leaves a lot to be desired. We made a reservation and received the menu after about 10 minutes... After the drinks were served and the food order was taken, NOTHING happened for almost an hour. We were then told by the chef(?) that a group was very late and there were delays. (Then why weren't the guests present first served? There were times when not a single dish left the kitchen for more than a quarter of an hour, even though the restaurant was full.) After another 20 minutes we got the information that it was about to start. Barely 2(!) hours after our arrival, the first meals finally arrived. Luckily, they tasted very good and were generously portioned. In other restaurants there would have been at least a bread basket or drinks on the house for such exorbitant waiting times. There didn't seem to be any need for that here. The regret expressed was also rather half-hearted. Too bad.