Basierend auf 29 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Basierend auf 29 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
Nº 1421 unter 3246 unter Hamburg
Nº 436 von 1054 Restaurant unter Hamburg
Stellungnahmen
With a new thatched roof since 2024. The building dates back to around 1800 and is a listed building.
Manuela Reinbold . 2024-09-15
WEITERE KOMMENTARE IN Google
unfortunately permanently closed, you can only have a drink here
robin roode . 2024-09-02
WEITERE KOMMENTARE IN Google
This great restaurant still has its original character. Nice host and great guests
Thorsten Steinberg . 2023-12-07
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Quaint pub with particularly nice people.
Reinhard Sauer . 2023-08-11
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Legendary: the breakfast buffets here before the start of the (cycling) time trial “Hamburg – Berlin” in the noughties and 10s!
Jan Schmidt . 2023-07-12
WEITERE KOMMENTARE IN Google
According to the landlord, there has been no kitchen for 5 years. We actually wanted to go out for a nice meal. The reviews seemed promising. Unfortunately it was a fruitless bike ride.
Klaus D. . 2023-05-30
WEITERE KOMMENTARE IN Google
It's still a real village pub, you just feel right at home there
Gabi Lutter . 2020-09-24
WEITERE KOMMENTARE IN Google
It's still a real village pub, you just feel right at home there
Gabi Lutter . 2020-09-24
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Das Altengammer Fährhaus kuschelt sich unter Reet hinter dem Deich und wird von Elly Herr geführt. Die Trinkstube ist wie eine Wohnstube. Es gibt nur Herrenbesuch. In einer Ecke drischt man Skat. In der anderen Ecke hocken zwei Herren bei Rumgrog. Für mich gibt es JEVER. Das ist sensationell. Gastronomie gibt es hier seit 1794. Elly´s Großvater hat hier eine Fähre über die Elbe betrieben. Er führte eine Mischexistenz: neben Fährbetrieb gab es Gastro und Selbstversorgung. Ich trinke JEVER und unterhalte mich mit dem Nebentisch über Rohloff- versus Shimano-Schaltung und Madura Scheibenbremsen. Es ist 18 Uhr. Innen ist es gemütlich warm und schön verqualmt. Draußen sind gefühlte 3 Grad bei Bodennebel.
Andreas Donder . 2019-11-19
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Es ist immer nett dazu sein das Essen ist einfach superlecker
Irmtraut Kühnl . 2019-11-13
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Tolle alte Gaststätte , wie früher . Leider kein Essen . Parkplätze vor der Tür .
Martin Timmermann . 2019-08-23
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Time stood still Just as Ieft it, 46 years ago.
Andreas Bergmann . 2019-03-24
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Super, leider kein gezapftes Bier..und nichts zu essen 🤔
Markus Nollau . 2019-01-22
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Urige altdeutsche Gastwirtschaft
Bernd Brauer . 2018-09-02
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Es war genial bei euch Jungs 👍 . Selten so lecker gegessen . Großes Lob an euch beide. Sehr empfehlenswert ,sehr nette Bediehnung und Gäste. LG an Jürgen wenn er wieder bei euch ist. Eure Gülle ist der Hammer. Hätten wir mal eine Flasche mitgenommen. Wir sehen uns wieder .
Steffi Kösling . 2016-08-07
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Sehr gutes essen (Hauptsächlich Bratkartoffeln mit Beilage nach Wahl). Ein dieser Restaurants von denen man denkt, dass sich seit 30 Jahren nichts geändert hat. (Positiv!)
Kim Nürn. . 2016-07-31
WEITERE KOMMENTARE IN Google
Diese Zeiten sind an besonderen Tagen möglicherweise nicht ganz genau. Bitte fragen Sie immer im Restaurant nach
Ähnliche Restaurants in Hamburg
221 Stellungnahmen
Very tasty food and ambience, service very attentive and friendly!
467 Stellungnahmen
When you go to Hamburg and want to eat from your Galician or Spanish land, the best at Meson Galicia Congratulations and always thank you very much for your attention
305 Stellungnahmen
I can't agree with the good reviews. We stayed at Heemann some time ago and I have to say that we were disappointed. The “sharing” concept is currently very modern, and it works well in restaurants like the Klinker or Neni. The dishes in Heemann somehow didn't fit together and the portions were really small, so that the two of us needed four portions, which of course was reflected in the price (€40 per person for the main course!!). The taste of the dishes was ok...the regional/seasonal aspect was positive. The bread was also properly priced, but unfortunately the dips that went with it were bland. But I think it's criminal that you pay €7 for a carafe of tap water (I didn't see that anything was filtered). The waitress was nice, if not super attentive (we had to say several times that we wanted to pay). The location is very nice and you sit comfortably. Conclusion: I like to eat out and spend a little more money, but then I'm happy about a beautifully set table (e.g. with a tablecloth), good food that I couldn't make myself, great service and, if necessary, some bread on the house . You won't find any of that in the Heemann. Overall, I wouldn't come back and wouldn't recommend the restaurant as it currently is.
85 Stellungnahmen
The lady who works there, who I assume is the owner, is so incredibly rude. The place is empty and devoid of customers and the food is very strange- not authentic at all, overly “healthy” tasting with a weird mix of fruity flavors. Overall just a place to avoid