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Die besten Restaurants in Anklam
11 Restaurants im GastroRanking
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1525 Stellungnahmen zu 2 Websites

269 Stellungnahmen zu 1 Websites
The staff was friendly, but I found the garlic sauce to be too herb-heavy and the meat not seasoned enough. The price was okay for a kebab plate

17 Stellungnahmen zu 1 Websites
There's nothing to eat there. But the guesthouse is open.

4 Stellungnahmen zu 2 Websites
Wir haben hier Ende April `24 zwei Nächte auf unserer Peene-Bootstour verbracht. Ein sehr einladender Hafen mit allen notwendigen und sauberen Einrichtungen. Der Empfang und die weitere Unterstützung sowie Service waren mehr als ausgezeichnet. Die gesamte Anlage machte einen sehr professionellen Eindruck. Nach Abschluss unserer Bootsreise und dem Aufenthalt in mehreren Häfen auf der Peene ist das meine Nr. 1. Alles Andere, was wir gesehen haben hat noch sehr viel Luft nach oben. Nochmals herzlichen Dank an den "Hafenmeister° oder welche Funktion er auch immer hatte.

638 Stellungnahmen zu 2 Websites
We visited the Heidari restaurant on May 3rd, 2025 around 6 p.m. with six people. On the recommendation of our friends (family) we went to the Heidari restaurant. We can warmly recommend the restaurant. Starters, main courses and desserts tasted excellent. The staff was very friendly and accommodating. We would be happy to come back on our next visit.

38 Stellungnahmen zu 2 Websites
I mygesamt perfekt vom Service und den Speisen. Sehr freundliche und zuvorkommend de Bediemung, aufmerksam bis zum Schluss. Speisen der Saison und Wildgerichte ausgezeichnet. Kommen gerne wieder

1168 Stellungnahmen zu 1 Websites
So the waiting time is really long. No one is in front of you, but you stand half an hour before you are served or the order is even processed. It was the first time we placed an order at the "machine" where we had to pay at the checkout otherwise we would do it with a card. It took 15 minutes for someone to convince us to cash in, but it felt like 20 people were looking at us behind the counter. So something else really needs to be done quickly. And yes, I'm from the catering industry...