Basierend auf 23 Bewertungen gefunden auf 1 Websites
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Nº 10 unter 21 unter Wadgassen
Stellungnahmen
Small business that has been around for 30 years with the same owners! The food is delicious but above all everything is always fresh! Highly recommended!
Karsten Kirsch . 2025-03-06
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Everything is always great 😋 delicious and for little money too. Always happy💕!
Petra Müller . 2023-09-17
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Great pizza to take away at prices from 20 years ago
User Uno . 2023-08-13
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I've been ordering there for 20 years. Always consistent good quality. I prefer to eat the cream schnitzel. The Parmesan schnitzel is also delicious. Good home-style Italian cuisine like before.
Rosmarie Barthel . 2021-07-09
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Tolle Gerichte schnelle Bedienung
N. K-M . 2020-10-14
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Die Pizza von "da Mama und Silvio" ist für mich die Beste überhaupt .
Dirk Schirra . 2018-12-06
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Die Pizzeria ist klein und hat ein charmantes Flair. Für 6 Euro bekommt man eine "große Pizza", wobei die Bezeichnung "groß" relativ zu verstehen ist. Diese Größe entspricht meist eher einer kleinen/mittleren Pizza im Vergleich zu anderen Pizzerien. Die Pizza selbst ist nichts besonderes und einfach nur fade im Geschmack. Die Soße besteht wohl aus pürierten Tomaten, Knoblauch und etwas Salz. Mehr ist einfach nicht herauszuschmecken. Schade, denn ich habe die Aromen von mindestens Zwiebeln, Oregano sowie Basilikum vermisst. Auf meiner "großen" Pizza fanden 5 Salamistücke (typische Pizza-Größe) ihren Platz. Dazu noch einige Dosenchampignons sowie Käse. Satt wurde ich auch nicht und das bei "normalem" Essverhalten. Selbst bei vielen Bringdiensten erhält man frischere Zutaten sowie aromatischere Soßen. Auch habe ich den Sinn nicht verstanden, Pizzen auf Pizzablech im Steinbackofen zu backen. Ein Pizzastein ist üblicherweise sehr porös und absorbiert überschüssige Feuchtigkeit, was den Boden noch krosser macht. Zudem sorgt die sehr gute Wärmekapazität dafür, dass die Pizza schneller gar ist. Da kann man ganz einfach und schnell eine Pizza im hauseigenen Ofen backen. Das Resultat wäre mind. dasselbe. Wären die Inhaber, die die Pizzeria seit über 20 Jahren leiten, nicht so freundlich und nett, gäbe es nur einen Stern.
Timo Klein . 2018-04-07
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Sehr gutes Essen für kleines Geld
Alfredo Gangi . 2018-03-08
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Bestimmt die kleinste Pizzeria im Saarland. Nur ein Stehtisch mit Barhockern für 4-6 Personen. Sehr eng und urig. Die Pizza war super lecker und Mama & Papa Italiano liebenswerte Originale.
FC. Manni . 2013-05-26
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Diese Zeiten sind an besonderen Tagen möglicherweise nicht ganz genau. Bitte fragen Sie immer im Restaurant nach
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Nice bistro with very nice staff. Price-performance ratio is right. There are various theme evenings such as steak evening or pizza and pasta evening. Events such as B. Halloween party and many more. You can also book a large hall for celebrations.
256 Stellungnahmen
78 Stellungnahmen
My evaluation as an employee at the Schnitzelhaus is absolutely positive. I can assure you that these are definitely NOT frozen schnitzels and that the meat is pounded and breaded by hand :) I also can't fault the cleanliness and freshness of the food. Not even a tomato has time to grow old here. I eat here several times a week myself and can therefore recommend everything with a clear conscience.
330 Stellungnahmen
When making the reservation by telephone it was not mentioned that there was only one menu "to choose from" that day. No alternative. Well, ordered the menu. Ordered the table at 6 p.m., then the meal dragged on for four hours... A course was served every hour. 7 p.m a cream of cauliflower soup, well... 8 p.m Forest porcini mushroom ravioli, thinly filled with an indefinable mass, thyme foam was zero foam, fried onions, no comment - the goods are ready and finished? Four heated small tomatoes were good. Not only us, but also the other guests were waiting for the food. In between, people were attentively asked what else they would like to drink. 9 p.m The main course - the plate with two small pieces of veal fillet, potato and carrot mash, chopped mushroom stalks. All in all, not a blast, we were still waiting for dessert (10 p.m.). Rum parfait, right? Apple ragout, with split ends, vanilla sabajones, a teaspoon. If everything sounds or reads well, it was a disappointment. More home baking, 80s.