Basierend auf 4 Bewertungen gefunden auf 1 Websites

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Nº 2 unter 262 unter Ingolstadt
Stellungnahmen
Des Öfteren fahren wir da vorbei, besonders gerne mit Gästen aber auch zu Zweit ist es dort einfach super. Leckeres Essen nach Original Rezepten aus Mexiko und auch das Ambiente ist sehr Mexikanisch einfach schön und interessant. Wirklich nette Leute und ein kleiner Biergarten runden das ganze Lokal noch ab.
Bernhard H . 2023-07-30
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Sehr leckeres und sehr authentisches Essen. Super liebe Bedienung und Kellner. Kleines aber feines Lokal. Wir werden jetzt öfter kommen, um die leckeren selbst gemachten Tacos, Guacamole und Chips zu genießen.
Tanja K . 2023-02-12
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Super leckeres und vor allem authentisches (!) mexikanisches Essen, reichhaltige Auswahl, leckere Margaritas, angemessenes Preisniveau, super liebes Betreiberpaar, schönes Ambiente
Domster F . 2023-02-11
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Nous avons été pour la première fois dans ce restaurant le 30 octobre dernier. Il nous avait été recommandé par un collègue. Nous avons beaucoup aimé. Comme la salle est petite, il vaut mieux réserver. Les plats et les sauces d’accompagnement sont faits maison et typiquement mexicains. L’ambiance, l’accueil et le service sont très conviviaux. Bref, ce restaurant mérite d’être découvert.
Bertrand T . 2022-11-18
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Hello everyone, At the beginning of September, it was time again to head towards Bella Italia. However, on our journey from northern Germany to the Adriatic, shortly before our first stopover, we received a message from the engine compartment that we couldn't continue our journey in the French car that had carried us for the first 600 kilometers. So, we made a more than involuntary stop in Ingolstadt. Starving from the day's exertions and facing an uncertain future, a glimmer of hope, red as tomato sauce, would soon appear on the horizon. Mario welcomed us with open arms and, within minutes, conjured up the finest pizza and burgers. I, for my part, opted for a solid pizza. The Coke from the traditional aluminum can was also impressive. Even though Mario hadn't promised us anything beforehand, he exceeded every expectation with his craftsmanship and, at least culinary-wise, saved the day. Thank you Mario, thank you Ingolstadt, thank you Citroen. see you at the next breakdown